Connect with us

Alte Sporturi

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY

Eduard Ionescu/ Profimedia

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY. Competiţia din Arabia Saudită pune la bătaie premii totale de 2 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, cei trei români care s-au impus în primul tur al calificărilor în ziua de joi, revin la masă în cursul zilei de vineri.

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY

În primul tur, Eduard Ionescu l-a învins pe Amir Hossein, cu 3-0 (11-9, 11-9, 11-4). A urmat un alt succes fără set pierdut, cel al Ioanei Sîngeorzan, cu Hend Fathy (11-3, 11-7, 11-7), în timp ce Elena Zaharia s-a impus cu 3-1 la seturi (7-11, 11-7, 19-17, 11-9) cu Marwa Alhodaby.

Cele mai citite

Programul de vineri al românilor

  • Eduard Ionescu – Jinbao (11:05), turul 2 preliminar
  • Ioana Sîngeorzan – Nathalie Marchetti (11:40, turul 2 preliminar
  • Elena Zaharia – Tung-Chuan Chien (12:50), turul 2 preliminar

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă ale lumii la Saudi Smash 2024, unul dintre cele mai mari turnee, ce va fi transmis LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 1-11 mai.

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs sau Adriana Ruiz sunt jucătoarele aşteptate să strălucească, în perioada 1-11 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide