Connect with us

Alte Sporturi

Rică Răducanu, declarații spumoase de ziua sa: ”Mamă, ce boier aș fi!” / ”Decât în B, mai bine pe 5 cu Rapid”

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Prezent la un eveniment, gloria rapidistă a vorbit despre situația în care se află echipa sa de suflet.

Rică Răducanu crede că Rapid ar trebui să aibă un antrenor român, care să construiască o echipă de titlu. De asemenea, crede că Bergodi nu trebuia demis

Rapid va juca cu Sepsi, în etapa a 9-a din play-off, chiar de ziua lui Rică Răducanu, dar fostul mare portar nu are așteptări mari. De asemenea, ”Tamango” nu crede nici în varianta Mircea Lucescu.

Răducanu crede că Rapid poate emite pretenții la titlu doar dacă va aduce un antrenor român, iar șefii din Giulești vor face noi transferuri în mercato de vară. 

”Un titlu? Așteptam. Dar noi din 24 am luat un punct. Să fim sănătoși. Mie îmi convine locul 5-6. Conducerea și jucătorii se duc. Dacă ieșeau campioni, luat jucători și la EURO. Eu am vorbit și cu Lucescu, a plecat la Răzvan.

Nu cred, tată, că vine. Trebuie să o iei de la capăt. Trebuia să îl lase pe Bergodi să își rupă gâtul și să plece cu coada între picioare. Așa a luat și 100.000 de euro. Păi și eu aș lua așa. Mamă, ce boier aș fi. N-am strâns toată viața atât.

Echipa se ia de la început. Lasă-mă cu străinii. Dacă ar fi buni, ar sta la ei acolo. E altfel când vorbești cu românul. Șumudică a fost de-al nostru. Hai să vă spun ceva. La ce marfă avem, nu poate nimeni să facă mai mult.

Pe jucătorii îi prinzi în zile. N-ai marfă. Sunt zile în care unii sunt mai buni decât alții. Nu poți să ai pretenții mai mari. Eu m-aș bucura să fim acolo sus. Decât să fim în B, mai bine pe 5.”, a declarat Rică Răducanu, în timpul unui interviu.

Mircea Lucescu și Dan Șucu, din nou în aceeași încăpere

Mircea Lucescu (78 de ani) s-a întâlnit iar cu Dan Șucu (61 de ani), la două zile de la masa luată la hotelul lui George Copos (71 de ani).

De data aceasta, patronul Rapidului și antrenorul pe care omul de afaceri îl vrea în Giulești au venit în aceeași sală, în care a fost prezentat un proiect pentru modernizarea și construirea unor baze sportive pentru copii în București.

La finalul prezentării, și Mircea Lucescu, și Dan Șucu au oferit declarații reprezentanților mass-media prezenți la eveniment, dar au refuzat să intre în detalii în privința stadiului negocierilor.

Mircea Lucescu a fost întrebat dacă merge la Rapid și care este stadiul negocierilor, dar s-a rezumat la a transmite: ”Nu, nu e niciun stadiu. Pe data de 1 iunie voi spune ce voi face”.

Etichete: rapid , superliga , rica raducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide