Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Liță Dumitru, după ce a văzut că România o va întâlni pe Olanda în optimi la EURO 2024

  • Media: Liga Digisport, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:00, DGS 1

Adversarul ”Tricolorilor” din fazele eliminatorii este Olanda, naționala care a terminat pe locul trei într-o grupă cu Austria, Franța și Polonia.

Meciul din optimi, cu ”Portocala Mecanică”, este programat marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen.

Liță Dumitru, despre partida României cu Olanda: ”Mă gândesc că există și minuni”

Liță Dumitru este un fost internațional român care a evoluat pe postul de mijlocaș defensiv. Acesta a avut nu mai puțin de 50 de selecții la echipa națională, perioadă în care a reușit să marcheze 12 goluri.

Fostul internațional român a urmărit cu mare interes partidele ”Tricolorilor” de la turneul final din Germania, iar acum a fost întrebat în legătură cu următorul duel al băieților antrenați de Edi Iordănescu.

”Olanda este o echipă puternică. Așa cum am spus-o și înainte de meciul cu Belgia, mi-e frică de faptul că o să pierdem, pentru că au jucători mult mai buni decât ai noștri. Mă gândesc că există și minuni. S-ar putea să prindă o zi proastă, iar ai noștri să ajungă la nivelul de joc pe care l-au arătat cu Ucraina”, a declarat Liță Dumitru, într-un interviu acordat lui Dan Filoti.

Liță Dumitru a spus că Ianis Hagi se aseamănă cu el în ceea ce privește pasele

”De lovire a mingii Ianis și de gândire cred. Stanciu nu pot să spun treaba asta pentru că este departe. Cred că Ianis dacă va juca meci de meci și e normal să joace, pentru că el a avut ghinion mare, ieșit din fotbal vreo 10 luni, care au contat, dar e băiat tânăr și cred că va fi acolo unde îi este locul”, spunea Liță Dumitru la Liga Digi Sport, în noiembrie 2023.

Etichete: romania , olanda , romania – olanda , lita dumitru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide