Connect with us

Alte Sporturi

Răzvan Lucescu nu s-a ferit de cuvinte! Laude pentru un ”Tricolor”: ”Parcă l-am văzut pe Kyle Walker”

  • Media: Fotbal European, joi, 21:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 18:00, DGS 1

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat pentru ”Tricolori”, dar în evidență a ieșit și Andrei Rațiu, fundașul dreapta al naționalei. 

Răzvan Lucescu: ”Parcă l-am văzut pe Kyle Walker în zilele bune la Manchester City”

Fotbalistul lui Rayo a jucat excelent în flancul drept al apărării, iar Răzvan Lucescu (56 de ani) a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. 

În plus, antrenorul celor de la PAOK a ținut să-l compare pe Rațiu cu Kyle Walker, fotbalistul englez de la Manchester City și unul dintre cei mai buni fundași laterali din lume. 

”România a făcut joc perfect cu Ucraina. A recuperat mingi și a plecat pe atacuri foarte rapide, cu susținere. Dincolo au fost doar acțiuni individuale, iar jucătorul cu mingea nu era susținut.

Ieri, absolut toți au jucat perfect. Mi-a plăcut foarte mult Rațiu. Parcă l-am văzut pe Kyle Walker în zilele bune la Manchester City, agresiv, sigur pe el, cu multe plecări în față.

Stanciu a fost foarte bun, dar aș da premiul (n.r. – „Omul meciului”, acordat de UEFA după fiecare partidă) întregii echipe și lui Edi, că a reușit să-i adune și să de acest spirit de echipă”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit ProSport. 

Euro 2024: Romania - Ukraine
Andrei Rațiu / Foto: Profimedia

Andrei Rațiu, viral după România – Ucraina 3-0

Galerie Foto

Andrei Rațiu a avut o reacție grăitoare după golul lui Nicolae Stanciu, care a devenit virală și poate fi văzută în galeria foto de mai sus.

Fundașul dreapta de la Rayo Vallecano s-a luat cu mâinile de cap și parcă nu i-a venit să creadă ce gol a dat Nicolae Stanciu.

Reacțiile au curs în ”valuri” pe internet: ”Toți am reacționat la fel ca Rațiu după golul incredibil al lui Stanciu”, ”Reacția lui Rațiu după golul lui Stanciu este pur și simplu de milioane”, ”Andrei Rațiu a avut o reacție de neprețuit după ce a văzut golul lui Stanciu”.

Etichete: razvan lucescu , romania , echipa nationala , euro , euro 2024 , andrei ratiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide