Connect with us

SuperLiga

Rareș Pop este noul jucător al Rapidului

Foto: Facebook/FCRapid1923oficial

Rareș Pop este noul jucător al Rapidului

Rareș Pop (18 ani) este noul jucător al Rapidului. Mijlocașul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, atunci când se va alătura lotului giuleștean.

Pop a fost integralist în toate cele 25 de partide jucate de UTA Arad în acest sezon de Superligă și a reușit să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, într-un meci terminat 2-2.

Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru ca este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el.

Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii.

Strategia noastră are la bază creșterea de tineri jucători români, care pot fi o soluție pentru echipa națională.

Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot. De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, conform fcrapid.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din SuperLiga

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE