Connect with us

Alte Sporturi

Poli Iași – UTA 0-0, ACUM, pe iAMsport.ro. Moldavii au nevoie de puncte ca de aer

Aflată în continuare în zona roșie a clasamentului, Poli Iași are nevoie ca de aer de o victorie cu UTA, pentru a își menține speranțele să nu retrogradeze.

În schimb, pentru UTA, ultimele două etape ale sezonului sunt lipsite de miză, în condițiile în care echipa e salvată, dar nu are licență de Europa.

Poli Iași – UTA 0-0, LIVE SCORE, pe iAMsport.ro. Ce a spus Mircea Rednic înaintea meciului

Nu există, știți foarte bine că sunt profesionist, chiar nu mă interesează situația lor. Pe mine mă interesează ca la noi să fie bine, suporterii să fie mulțumiți, fericiți și să arătăm că totuși aici s-a muncit și s-a muncit bine. Într-adevăr, Iașiul este într-o zonă periculoasă, iar acasă joacă mai bine decât au făcut-o în deplasare.

Dar, eu sper ca rezultatele de până acum să ne dea mai multă încredere și moral și să câștigăm acolo. Am văzut mai mult entuziasm la jucători, mai multă prezență, sper să-i surprindem. Pe de altă parte, trebuie să avem mare grijă că în față au jucători de viteză, care pot să facă diferența, în spatele lor îl au pe Roman care trage la poartă și de la banca de rezerve”, a declarat Mircea Rednic.

Poli Iași – UTA 0-0, LIVE SCORE, pe iAMsport.ro. Ce a spus Tony înaintea partidei

E o zi importantă pentru fotbalul ieșean, este sărbătoarea clubului, se împlinesc 79 de ani de fotbal la Iași. Noi suntem datori față de istoria clubului. Duminică este și Ziua Autismului (n.r. Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului) și noi avem o responsabilitate ca profesioniști să fim un exemplu pentru copiii cu autism. Toți visează să ajungă fotbaliști, iar noi suntem sănătoși și jucăm fotbal. Mâine este ziua clubului, duminică jucăm pentru copiii cu autism. Eu nu fug! Dacă băieții joacă cu voință, sunt liniștit.

Dar dacă mergem în costum, nu avem nicio șansă! Eu vreau jucători cu bărbăție pe teren și cu mentalitate de învingători. Pentru că așa sunt eu. Nimeni nu mi-a dat nimic în viață, am luptat pentru tot, am luptat să-mi ajut familia. Avem soții, bunici, copii, ei trebuie să fie mândri de noi. Presiune e la război, e atunci când ai copii și nu ai ce să le dai să mănânce. Noi facem ce iubim, ce ne place, jucăm fotbal. Adversarele noastre joacă între ele, nu pot să câștige toate, vor pierde puncte. Noi avem o șansă pentru că jucăm cu niște echipe care nu au presiune, suntem un pic norocoși din punctul acesta de vedere. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor valoros, Mircea Rednic. Dacă aș putea să le dau un pic de sânge jucătorilor mei, le-aș da. Dacă aș putea să intru zece minute pe teren să la arăt atitudine, aș intra”, a spus Tony.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide