Connect with us

Internațional

Plecarea lui Șumudică suspusă la vot | 7-6 pentru demiterea românului!

Tehnicianul român ar fi fost la un pas să fie demis de către șefii celor de la Gaziantep, însă într-un final a fost reconfirmat pe banca tehnică.

li Budak, cel care a anunțat că Șumudică va pleca, iar mai apoi că va rămâne la Gaziantep, a dezvăluit ce s-a discutat în ședința purtată la club. 

Consiliul ar fi decis ca tehnicianul român să plece, după un vot favorabil de 7 la 6, însă Șumudică ar fi promis că va menține echipe în Super Lig. 

“Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yilmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12:00, s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yilmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16:00, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gencturk, au fost chemaţi la sediul clubului. În discuție telefonică avută cu asistentului lui Şumudică s-a spus: ′Vino, îţi vom încheia înţelegerea′.

Şumudică si asistentul său s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat”, a fost anunțul lui Ali Budak pe Twitter.

Ce a declarat Marius Șumudică

În exclusivitate pentru Digi Sport, Marius Șumudică a anunțat că va rămâne antrenorul celor de la Gaziantep.

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare.

Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Internațional

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide