Connect with us

Alte Sporturi

Performanță uriașă pentru România la Campionatele Europene de box pentru tineret! 5 medalii pentru delegația țării noastre

Performanță uriașă pentru România la Campionatele Europene de box pentru tineret! Delegația țării noastre se întoarce acasă cu 5 medalii: una de aur, 2 de argint și 2 de bronz, de la turneul din Croația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurul a fost cucerit de Amalia Niță, care a reușit această performanță pentru al 4-lea an la rând.

Performanță uriașă pentru România la Campionatele Europene de box pentru tineret!

După victoria Amaliei Niță, antrenorul acesteia, Constantin Gălbenușe, a avut doar cuvinte de laudă la adresa sportivei:

„A câștigat acest european datorită talentului ei deosebit, dar și faptului că și-a construit o reputație care face ca adversarele ei să înceapă timorat, cu speranțe minime la victorie. Prestația Amaliei va fi cu totul și cu totul alta la Campionatele Mondiale din toamnă”, a spus antrenorul, citat de Federația Română de Box.

Pe lângă Amalia Niță, la Europenele de la Porec a mai rucat pe podium și Amalia Țugui, la 66 de kilograme (medalie de argint). Românca a fost învinsă în finală de Kayla Doyle Byrne, din Irlanda.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide