Connect with us

Alte Sporturi

„Un sfârșit natural al carierei!” Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România. Unde vrea să antreneze

Este deja cunoscut faptul că, în fiecare sezon, tehnicienii lumii vin cu noi idei prin care schimbă total „sportul rege”. Acum, „The Special One” a venit cu o idee care este, cu adevărat, uluitoare.

Lusitanul a spus că o echipă ar putea beneficia de un jucător în plus pe teren, atunci când „aleagră” după victorie, în finalul unei partide.

Astfel, Mourinho a expus posibilitatea ca portarul să fie schimbat cu un jucător de câmp, pentru ca formația să se afle în superioritate numerică, pe teren, în ultimele minute ale terenului.

Totodată, Jose a spus că ar încerca această tactică și a spus că orice antrenor care ar face această schimbare va fi considerat un geniu.

„De ce ai juca cu un portar, chiar dacă are un joc de picioare bun, aproape la mijlocul terenului? Poți face asta cu un jucător de câmp! Chiar cred că o schimbare de acest tip se poate face.

Antrenorul care o va face, va fi considerat un geniu! Și eu aș încerca asta. Să ai un jucător în plus.. mai ales atunci când adversarii sunt obosiți și mai sunt doar 10 minute dintr-un meci!”. a spus Jose Mourinho, citat de thesun.co.uk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide