Connect with us

Alte Sporturi

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania. Ţara gazdă s-a impus cu 2-0 în a doua etapă din faza grupelor de la EURO 2024, la capătul unui meci extrem de controversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrajul a fost acuzat de unguri din toate părţile. Presa, jucătorii şi selecţionerul Marco Rossi l-au pus la zid pe Danny Makkelie pentru deciziile luate în timpul partidei.

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Faza care a încins spiritele a avut loc la primul gol marcat de echipa lui Julian Nagelsmann, prin Jamal Musiala. Ungurii au acuzat un presupus fault la Willi Orban. Makkelie a lăsat faza să continue, iar golul a fost validat. Nici VAR nu a intervenit, lucru care i-a scos din sărite pe unguri.

„Ungaria a luptat, dar nu a avut nicio şansă împotriva oribilului arbitru olandez”, au titrat cei de la origo.hu.

Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a declarat că i-a avertizat pe jucători înaintea partidei şi l-a pus la zid pe Makkelie: „Le-am spus băieților după meci că greșelile fac parte din joc. Germania e o echipă mult mai valoroasă, e favorita turneului, cred că nu avea nevoie de ajutorul arbitrului. Arbitrul a fost cel mai slab de pe teren”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide