Connect with us

Alte Sporturi

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa. Totul s-a întâmplat după meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia l-a descoperit cu alcoolemie pe fostul mare internaţional român şi i-au suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile. Belodedici a dat detalii despre ce s-a întâmplat în momentul în care a fost oprit de poliţie. Informaţia a fost publicată, iniţial, de hotnews.ro.

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a urmărit de poliţie la 3 dimineaţa

”M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate.

Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat erau eu? Sigur, e contravenție…
Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a declarat Miodrag Belodedici pentru libertatea.ro.

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici a avut o revedere emoţionantă cu tatăl său. Zandalee este de o frumuseţe uimitoare. Zandalee a fost prezentă pe Arena Naţională la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide