Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova: „E o probabilitate mare!”

Mihai Rotaru a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova. Acţionatul Universităţii Craiova a spus că sunt şanse mare ca Mitriţă să joace pentru Universitatea Craiova în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Mihai Rotaru a spus şi în ce condiţii poate pleca Alexandru Mitriţă din Liga 1. Mitriţă a revenit din vacanţă şi trage tare ca să rupă plasele sezonul viitor.

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova

Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare.

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din Liga 1. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri. La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Alexandru Mitriţă nu a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a identificat greşeala pe care a făcut-o starul Universităţii Craiova. Ilie Dumitrescu a spus că la echipa naţională, indiferent de performanţele jucătorului la club, acesta trebuie să fie subordonat selecţionerului.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide