Connect with us

Alte Sporturi

Kyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible

O’Sullivan susţinea după meci că Bingham ar putea cuceri trofeul, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Bingham a fost eliminat în semifinale de Jak Jones, învinsul din finală.

„Am fost surprins să îl văd pe Stuart jucând atât de bine pentru atât de mult timp. A făcut breakuri consistente, după perioada mai puţin reuşită din ultimele sezoane a fost impresionant să îl văd la acest nivel.

M-am uitat la câteva frameuri din meciul lui cu Jack Lisowski şi cineva mi-a spus că a reuşit doar 3 breakuri de peste 50 de puncte în tot meciul. Nu mă aşteptam să vină cu un asemenea snooker contra mea, să puncteze cu atâta constanţă. A fost fantastic să îl urmăresc, cred că poate merge până la capăt”, a spus Ronnie, citat de Eurosport.

Ajuns la 47 de ani, Stuart venea şi el după un sezon care poate fi considerat slab, cu sferturi la turnee pe puncte doar la Scottish Open. Bingham a câştigat Campionatul Mondial în 2015.

Jak Jones l-a învins pe Bingham în semifinale cu 17-12, scor surprinzător. În cealaltă semifinală, cel ce avea să devină câştigătorul Campionatului Mondial de anul acesta, Kyren Wilson, l-a învins cu 17-11 pe David Gilbert.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide