Connect with us

Alte Sporturi

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

Dacă la Roland Garros, organizatorii au decis să le dea prioritate jucătorilor şi jucătoarelor din Franţa, Halep încă speră la o invitaţie la Wimbledon. Organizatorii au anunţat că data publicării wild-card-urilor va fi 19 iunie:

„Comitetul nostru de wildcard se întrunește și ia aceste decizii, dar încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț despre deciziile wildcard-uri pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a declarat Sall Bolton, preşedintele executiv de la Wimbledon, potrivit tennisuptodate.com.

De asemenea, Deborah Jevans, cea care conduce turneul de la All England Club din iulie 2023, a declarat că şi sportivii care revin după suspendări de dopaj vor fi luaţi în calcul, pe baza performanţelor acestora:

„Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de dopping, este liber să concureze în circuit și, ca atare, comitetul wildcard va ține cont de performanțele acestuia. După cum a spus Sally, comitetul wildcard se va întâlni și va lua această decizie”, a spus şi Deborah Jevans.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide