Connect with us

Alte Sporturi

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Formația de la malul mării continuă campania de achiziții cu o nouă lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul transferat este un produs al academiei FCSB. A evoluat la mai multe formații, sub formă de împrumut, timp de 4 ani, iar, ulterior, a fost cedat definitiv de campioană.

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul!

Este vorba despre portarul Răzvan Ducan, devenit cunoscut pentru faptul că a fost titluar în uluitorul meci Backa Topola – FCSB, din preliminariile Europa League, din 2020.

La momentul respectiv, roș-albaștrii au fost „loviți” de pandemia de coronavirus, iar o mare parte a lotului nu a fost disponibilă pentru meci.

Astfel, Ducan a fost titularizat și a încasat nu mai puțin de 6 goluri de la formația din Serbia, într-o partidă record, încheiată cu scorul de 6-6, după prelungiri. În cele din urmă, FCSB s-a calificat după loviturile de departajare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide