Connect with us

Fotbal

FC Voluntari a șters postarea de la prezentarea lui Nicolae Dică. A revenit cu același comunicat, însă ceva a dispărut

  • admin

Nicolae Dică a semnat cu cei de la FC Voluntari un contract valabil până la finalul sezonului 2024/2025.

FC Voluntari a șters postarea de la prezentarea lui Nicolae Dică. Gruparea ilfoveană a revenit apoi cu același comunicat, dar cu imaginea de prezentare schimbată

La scurt timp după ce au anunțat semnarea contractului cu Nicolae Dică, cei de la FC Voluntari au șters postarea pe care au făcut-o pe rețelele sociale.

Cei de la FC Voluntari au reveni tapoi  cu același comunicat pe Facebook, însă cu o imagine modificată.

În imaginea inițială de la semnarea contractului lui Nicolae Dică cu FC Voluntari, în cadru apăreau o sticlă de alcool sanitar, o soluție de curățare, dar și câteva notițe și o sticlă cu apă.

De asemenea, în spatele lui Nicolae Dică era un fotoliu destul de tocit și cu urme de murdărie. În schimb, noul antrenor al Voluntariului a venit la semnarea contractului cu un ceas Rolex Submariner în valoare de 12.000 de euro, potrivit iamsport.ro.

În a doua imagine postată de cei de la FC Voluntari, Nicolae Dică apare doar cu contractul în față și cu sticla cu apă în cadru.

Galerie Foto

Comunicatul Voluntariului la semnarea contractului cu Nicolae Dică

Bun venit , Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică , cel mai bun jucător roman al anului 2006, și multiplu campionul al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul.

Ca tehnician , Nick este vicecampion al României cu FCSB și a mai antrenat Romania U 23, CS Mioveni și FC U Craiova 1948.

De asemenea, Nicolae Dica a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naționale de fotbal în perioada 2019/2021.

Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!”, a transmis FC Voluntari, pe Facebook.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide