Connect with us

Alte Sporturi

După ce transferul lui Florinel Coman a intrat în impas, Mihai Stoica a spus care este situația fotbalistului

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

În primă instanță, qatarezii erau deciși să-i achite lui Coman clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, iar fotbalistul urma să încaseze un salariu anual de două milioane de euro. Ulterior, s-au răzgândit. 

Mihai Stoica este aproape sigur că Florinel Coman nu va pleca de la FCSB

Oficialii formației din Qatar chiar au venit la București pentru a negocia cu Gigi Becali și cu jucătorul FCSB-ului, dar potrivit patronului campioanei, mutarea a intrat în impas în acest moment.

Întrebat privind posibila plecare a lui Coman de la FCSB, Mihai Stoica a susținut că nu crede că transferul se va mai realiza. De asemenea, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB a recunoscut că s-ar bucura dacă șeptarul echipei nu va pleca. 

”Eu nu cred că pleacă! La el e cea mai simplă situație. Ai dat clauza, te-a înțeles cu el, a semnat contractul. Să vii să discuți despre niște clauze, hai să vedem cum facem și nu știu ce…

M-aș bucura pentru el să plece. M-aș bucura pentru noi să rămână. El nu e disperat după bani la cum l-am cunoscut eu. E un tip care pune mai presus de latura financiară ambientul.

El se simte foarte bine aici. Acum, de când este superprofesionist, a devenit, fără supărare pentru alții, și unul dintre oamenii cu cuvânt foarte greu în vestiar”, a spus Mihai Stoica, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali le-a dat două variante celor de la Al-Duhail

După ce negocierile au intrat în impas, Becali le-a propus celor din Qatar două variante pentru suma de transfer. În ambele cazuri, jucătorul rămânea la FCSB pentru preliminariile cupelor europene. 

  • Prima variantă: 3,5 milioane de euro acum și încă 1,5 milioane de euro dacă FCSB nu se califica în grupele Champions League
  • A doua variantă: 4 milioane de euro, Florinel Coman rămânea pentru preliminarii, și în contract să existe două bonusuri de performanță de câte 500.000 de euro

Cum transferul încă nu s-a realizat, probabil că celor de la Al-Duhail nu le-a convenit niciuna dintre opțiunile propuse de Gigi Becali.

Etichete: transfer , qatar , mihai stoica , florinel coman , al duhail


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide