Connect with us

Alte Sporturi

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024, înaintea meciului din optimi cu Olanda. Fostul căpitan al tricolorilor a lăudat unul dintre titularii lui Edi Iordănescu din toate partidele din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a fost impresionat de Denis Drăguş, atacantul care a marcat în victoria de senzaţie cu Ucraina. Internaţionalul român a şi reuşit transferul carierei şi a semnat cu Trabzonspor. Va primi un salariu de 1.3 milioane de euro la noua sa echipă.

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024

Pe mine m-a impresionat Drăguş la acest turneu final, mi-a plăcut felul în care el s-a exprimat din toate punctele de vedere. Şi defensiv, şi ofensiv. În momentul de faţă nu e corect să nu vorbeşti şi despre ceilalţi. Putem mai mult, sigur că putem mult mai mult. Putem să facem mai mult şi de ce nu, şi în sferturi„, a declarat Cristi Chivu pentru digisport.ro.

Fostul internaţional a scos în evidenţă şi jucătorii din apărare. A amintit şi de paradele salvatoare ale „eroului” Florin Niţă.

Din punct de vedere defensiv îmi place organizarea pe care o avem. În fotbalul de azi contează mai mult echipa, ăsta e punctul nostru forte. Mi-au plăcut toţi, felul în care s-au sacrificat, felul în care s-au ajutat. Şi mi-a plăcut şi portarul care ne-a salvat în multe momente„, a mai spus Chivu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide