Connect with us

Tenis

Ce a făcut Simona Halep în momentul în care a revenit în România, după audierile de la TAS

Ce a făcut Simona Halep în momentul în care a revenit în România, după audierile de la TAS

  • admin

Fostul lider mondial s-a aflat în această săptămână la Lausanne, acolo unde a participat la audierile de la TAS. Halep a încercat să își demonstreze nevinovăția după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în octombrie 2022.

Simona Halep s-a dus “glonț” la mașina din parcare

Simona Halep a fost așteptată în aeroportul din Otopeni de mai mulți jurnaliști, însă sportiva din România a spus doar câteva cuvinte. Ulterior, “Simo” s-a dus direct la mașina care o aștepta în parcare și a plecat, fără a oferi informații suplimentare cu privire la cele întâmplate în ultimele zile.

“Nu vorbesc până se dă verdictul”, a spus Halep.

Situația Simonei Halep este una neclară în momentul de față, dar jucătoarea de tenis speră să demonstreze că este nevinovată și să îi fie ridicată suspendarea de 4 ani.

ITIA ar fi cerut majorarea suspendării Simonei Halep

În ultima zi a audierilor de la TAS, a avut loc confruntarea dintre Simona Halep și cei de la ITIA. Potrivit stirileprotv.ro, cei de la Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis au susținut în fața instanței că substanța interzisă Roxadustat nu a ajuns accidental în sistemul dublei campioane de Grand Slam.

Din acest motiv, acuzatorii au cerut majorarea pedepsei inițiale. O alegere cel puțin surprinzătoare, având în vedere că ITIA a fost organizația care a decis inițial suspendarea de 4 ani pentru fostul lider mondial.

La TAS, a fost audiat și Patrick Mouratoglou care și-ar fi asumat răspunderea pentru faptul că în organismul Simonei Halep a fost găsită substanța interzisă. Astfel, Simona Halep poate spera la anularea suspendării sau măcar la reducerea pedepsei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Tenis

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE