Connect with us

Tenis

Simona Halep a ajuns la București. Ce a declarat și primele ipostaze cu sportiva după 3 zile de audieri la TAS

Simona Halep a ajuns la București. Ce a declarat și primele ipostaze cu sportiva după 3 zile de audieri la TAS

  • admin

Suspendată patru ani de către Agenția Națională de Integritate a Tenisului (ITIA), Halep s-a prezentat trei zile, în intervalul 7-9 februarie, la TAS pentru a explica ce s-a întâmplat de fapt și cum a ajuns acea substanță interzisă, roxadustat în organismul ei.

”Nu vorbesc până se dă verdictul”, a spus Simona, imediat cum a revenit la București.

VIDEO cu primele imagini cu Simona Halep, după revenirea de la TAS

După două zile în care nu a putut spune nimic, Halep a oferit primele declarații la finalul audierilor. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon s-a arătat încrezătoare că-și va dovedi nevinovăția, însă nu știe când va primi verdictul final de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Galerie Foto

Simona Halep, după procesul de la TAS: ”Nu știe nimeni când va veni verdictul”

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona Halep, potrivit gsp.ro.

  • În mod normal, verdictul final în cazul Simonei Halep ar putea fi făcut public la trei luni de la încheierea audierilor, ceea ce înseamnă începutul lunii mai.

Chiar înaintea audierilor, Halep a luat o hotărâre neașteptată pentru unii: a ales să fie judecată de un ”arbitru” american, deși avea și opțiunea unui român. Probabil însă că a vrut să evite orice speculație în acest sens.

Dacă Simona Halep și-a ales ca arbitru un american, ITIA, organizația care a suspendat-o pentru patru ani, și-a ales un arbitru german, considerat “eminența cenușie” de la TAS.

Annabelle Bennett (Australia), președinte, Jeffrey G. Benz (Statele Unite ale Americii) și Ulrich Haas (Germania) sunt cei trei judecători care se ocupă de procesul dintre Halep și ITIA.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Tenis

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE