Connect with us

Fotbal

Barcelona s-a decis! Îl vrea cu orice preț pe fotbalistul trecut pe la Dinamo

  • admin

Girona a acumulat 55 de puncte și este la o lungime în fața lui Real Madrid, care are, însă, un meci restant.

Aleix Garcia ar putea ajunge în vară la Barcelona

Dacă va avea forța necesară să lupte până la finalul sezonului așa cum a făcut-o până în acest moment, Girona ar putea face o surpriză imensă și să câștige titlul pentru prima dată în istoria clubului.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt tocmai roz la revelația acestui sezon din La Liga. Conform Mundo Deportivo, Barcelona, care trece prin momente dificile după ce Xavi Hernandez a anunțat că nu va mai fi antrenorul echipei din vară, s-a decis și vrea cu orice preț să îl transfere la finalul acestui sezon pe Aleix Garcia.

Se pare că oficialii grupării blaugrana au început deja tratativele cu cei de la Girona pentru transferul lui Aleix Garcia, pe care l-au urmărit atent în ultima perioadă. Barcelona l-ar fi dorit pe Garcia încă din această iarnă, dar fairplay-ul financiar nu le permite catalanilor să îl transfere acum pe fotbalistul trecut pe la Dinamo.

Conform sursei citate, reprezentanții Gironei susțin că Aleix Garcia are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, deși cei de la Barcelona cred că aceasta ar fi de ”doar” 14 milioane de euro.

  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Aleix Garcia, potrivit Transfermarkt.

Aleix Garcia a recunoscut că și-ar dori să joace pentru Barcelona

La finalul anului trecut, Aleix Garcia a fost întrebat dacă și-ar dori să ajungă la Barcelona, iar fotbalistul a oferit un răspuns sincer.

Mi-ar plăcea să joc pentru Barcelona. Este clubul pe care l-am urmărit încă de când eram copil și este echipa pe care am susținut-o întotdeauna”, a spus Aleix Garcia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide