Connect with us

Fotbal

Adrian Mititelu, laudativ după meciul cu Dinamo: ”E cel mai bun din România și când e accidentat”

Adrian Mititelu, laudativ după meciul cu Dinamo: ”E cel mai bun din România și când e accidentat”

  • admin

La finalul meciului cu Dinamo, Adrian Mititelu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Juan Bauza, care a reun gol cu călcâiul, în minutul 52 al duelului din Bănie.

Ce a făcut în seara asta (n.r. vineri) Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România.

Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.

Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului cu Dinamo.

Sclipitor! Cel mai bun număr 10 din campionatul nostru, de departe! A făcut diferența în seara asta, nu doar prin modul în care a marcat, dar cum a interpretat fazele, cum și-a pus colegii în valoare. Nu poți să-i iei mingea de la picior”, a transmis Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

Clasament SuperLiga


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE