Connect with us

Alte Sporturi

Cine l-ar fi sfătuit pe Louis Munteanu să o aleagă pe CFR Cluj în locul FCSB-ului

  • Liga 2: FC Argeș – CSM Focșani, luni, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Poli Iași – Dinamo, luni, 22:00, DGS 1

Înainte de a ajunge în Gruia, atacantul de 22 de ani a fost dorit cu insistență și de Gigi Becali (66 de ani) la FCSB. Însă, jucătorul a refuzat oferta campioanei României și a acceptat propunerea lui Ioan Varga, care le-a plătit italienilor de la Fiorentina 2,3 milioane de euro în schimbul vârfului.

La aproximativ o săptămână și jumătate distanță de când transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj a fost oficializat, s-a aflat cine ar fi fost, de fapt, ”personajul-cheie” care l-ar fi sfătuit pe atacant să o aleagă pe formația ardeleană, în detrimentul FCSB-ului. 

Louis Munteanu ar fi fost sfătuit de Gică Hagi să o aleagă pe CFR Cluj

Potrivit celor de la Sport pe Surse, mai multe persoane din anturajul lui Louis Munteanu au susținut că atacantul a fost sfătuit de Gică Hagi (59 de ani), fostul său mentor de la Farul Constanța și antrenorul care l-a debutat în SuperLiga, să o aleagă pe CFR Cluj în detrimentul celor de la FCSB. 

Sursa citată anterior scrie că ”Regele” i-ar fi spus lui Munteanu că la formația ”roș-albastră” ar putea avea o ”viață mult mai grea”, mai ales din cauza lui Gigi Becali, care este cunoscut deja în spațiul public pentru cum pune presiune pe jucătorii nou-veniți și cum reacționează atunci când este nemulțumit de prestația unui fotbalist. 

De asemenea, la sfatul lui Hagi ar fi contribuit și modul în care funcționează în acest moment FCSB la nivel de antrenorat (unde se cunoaște deja că ”latifundiarul din Pipera” se implică activ în deciziile luate la nivelul băncii tehnice). 

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Munteanu, potrivit Transfermarkt 

Louis Munteanu, după CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0: ”Nu mă interesează FCSB”

”Un meci foarte greu. Am făcut o analiză bună cu Mister, ne-a făcut să fim concentrați și s-a văzut pe teren. Aveam nevoie de cele 3 puncte, a fost un meci foarte important. Mă bucur că am marcat primele goluri pentru CFR. Importantă era victoria.

Vreau să fiu mai bun decât anul trecut. Am început bine, sper s-o țin tot așa. Băieții m-au primit bine, staff-ul, patronul nu mai zic, toată lumea. Mă simt bine și am dat totul pentru echipă în seara asta. Vreau să fiu acolo din nou (n.r.- la națională), sper să ajung în curând.

Nu mă interesează FCSB! Nu am putut să merg acolo. Așa cum am mai spus, n-am vrut să merg acolo și asta a fost!”, a spus Munteanu, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. 

VIDEO Rezumat CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0 

Etichete: gica hagi , cfr cluj , fcsb , louis munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide