Connect with us

Alte Sporturi

Dialogul incredibil purtat de Apostu cu oficialul adversarei Corvinului din Conference League: “Mi-a zis că bugetul lor e apropiat de al nostru. Doar că i-am zis că la noi e pe an!”

Corvinul a fost eliminată de croați și a ajuns în Conference League, competiție în care a fost învinsă de Astana, în meciul tur al dublei disputat la Sibiu, scor 1-2.

Iar Bogdan Apostu a vrut să scoată în evidență diferența de forță financiară existentă între divizionara noastră secundă și adversarele ei din competițiile continentale.

Deplasare de coșmar

Astfel, impresarul a dezvăluit că ar fi aflat că Rijeka are un buget de aproximativ 12 ori mai mari decât al alb-albaștirlor, ajunși în cupele europene după ce au câștigat Cupa României în stagiunea precedentă.

“A venit președintele celor de la Rijeka și din vorbă în vorbă ne întreabă ce bugem avem. I-am spus <<1,8 milioane de euro>>. Și îmi zice <<păi și noi cam la fel>>. Dar îi zic suma asta e la noi pentru tot anul!”, a glumit Bogdan Apostu, într-o intervenție la Digi Sport.

Corvinul a trecut de Paksi în primul tur din Europa League, pentru ca apoi să fie depășită de Rijeka

Problema în privința unui buget restrâns se vede și atunci când vine vorba despre o deplasare foarte lungă, așa cum trebuie să facă formația noastră pentru a ajunge în Kazakhstan săptămâna viitoare. Impresarul a dezvăluit prin ce chin vor trece Maxim și jucătorii săi.

“E groaznic, sunt vreo 12 ore de zbor, trebuie să ocolești spațiul aerian al Rusiei, cu escală în Qatar la Doha. Mergem cu o cursă de linie, nu ne permitem să închiriem charter.

Nu sunt scuze, evoluția în cupele europene este admirabilă, nu a fost o echipă care să ne facă de rușine”, a adăugat agentul FIFA.

Din Europa, în Liga 2

După ce va termina parcursul europan, Corvinul se va întoarce la duelurile din Liga 2.

Primele două etape pe care Neacșa și coechipierii săi trebuiau să le dispute în campionat au fost amânate pentru a le permite hunedorenilor să își depună dosarul prin care ar urma să aibă drept de promovare în stagiunea care a debutat weekendul trecut.

Corvinul nu a avut drept de promovare în sezonul trecut, încheiat pe locul secund

“Este foarte clar că a fost de jos în sus este foaret ușor. Nu va fi ușor, dar eu cred cu tărie că este un lot foarte bun și vor fi niște surprize plăcute anul ăsta.

Corvinul va fi cu certitudine o pretendentă la promovare, nu înseamnă că vom și promova, va fi o luptă crâncenă, trebuie să ne întoarcem acolo unde este locul Corvinului, în Liga 1.

Va trebui să promovăm din nou pe teren, toată lumea este conștientă de asta. Vor fi și cincope, alți adversari se vor motiva împotriva noastră, toată lumea își va dori să ne învingă”, a încheiat Bogdan Apostu.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide