Connect with us

Alte Sporturi

Summer McIntosh a scris istorie la doar 17 ani. A câştigat al treilea titlu olimpic la Paris

Summer McIntosh a scris istorie la doar 17 ani. A câştigat al treilea titlu olimpic la Paris în proba de 200 de metri mixt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătoarea canadiană Summer McIntosh, în vârstă de 17 ani, a obţinut a treia sa medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, sâmbătă, în proba de 200 m mixt, potrivit AFP.

Summer McIntosh a scris istorie la doar 17 ani. A câştigat al treilea titlu olimpic la Paris

McIntosh a fost cronometrată cu timpul de 2 min 06 sec 56/100, nou record olimpic, depăşind-o pe Kate Douglass pe ultimul tur de bazin. Americanca a luat argintul, cu timpul de 2 min 06 sec 92/100, în timp ce bronzul a revenit australiencei Kaylee McKeown scrie agerpres.ro.

Adolescenta din Toronto, care se antrenează în Floride, a câştigat deja titlurile olimpice la 400 m mixt şi 200 m fluture, probe în care este dublă campioană mondială (2022, 2023). Australianca Ariarne Titmus, imperială pe 400 m liber, a împiedicat-o pe nord-americană să obţină al patrulea titlu olimpic, McIntosh fiind nevoită să se mulţumească doar cu argintul.

Aceasta este a doua ediţie a Jocurilor Olimpice pentru McIntosh, care a participat şi în 2021, la Tokyo, unde, la 14 ani, a devenit cea mai tânără sportivă canadiană din istoria Jocurilor, clasându-se pe locul al patrulea 400 m liber.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide