Connect with us

Alte Sporturi

Florentino Perez a intrat definitiv în istoria lui Real Madrid! Performanța unică stabilită

  • SuperLiga: Hermannstadt – Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Real Madrid și-a asigurat titlul în La Liga cu 87 de puncte pentru moment. Girona se află pe locul doi, cu 74 de puncte, iar Barcelona pe locul trei, cu 73 de puncte, cu patru etape rămase de disputat. Titlul precedent adjudecat de Real Madrid data din sezonul 2021/2022, în timp ce primul a fost cel din sezonul 1931/1932.

Florentino Perez l-a depășit pe Santiago Bernabeu la numărul de trofee câștigate din postura de președinte la Real Madrid

În urma succesului din La Liga, Florentino Perez a ajuns la 34 de trofee cucerite din funcția de președinte la Real Madrid și l-a depășit pe legendarul Santiago Bernabeu, cel care poartă numele stadionului ”Galacticilor”.

Astfel, Florentino Perez a ajuns la 34 de trofee cucerite la Real Madrid: șapte trofee La Liga, trei cupe ale Spaniei, șapte supercupe ale Spaniei, șase trofee UCL, cinci supercupe ale Europei, o cupă intercontinentală și cinci campionate mondiale ale cluburilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • Florentino Perez are două la Real Madrid: 2000-2006 și 2009-prezent.
  • Santiago Bernabeu a avut un singur mandat la Real Madrid care a durat 35 de ani: 1943-1978.

VIDEO cu rezumatul partidei Real Madrid – Cadiz 3-0

Petrecere cu șampanie în vestiarul lui Real Madrid, după ce echipa a câștigat titlul

Jucătorii lui Real Madrid și-au asigurat titul cu patru etape înainte de finalul sezonului. Le-au dat o mână de ajutor cei de la Girona, care au câștigat cu 4-2 duelul cu FC Barcelona. Asta după ce echipa lui Carlo Ancelotti câștigase meciul cu Cadiz cu 3-0.

Fotbaliștii formației din Madrid nu au plecat acasă, după această confruntare, și au văzut împreună duelul marii rivale. Iar după fluierul de final au pornit petrecerea. Unul dintre cei care au distribuit imagini de la acest moment a fost celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Galerie Foto

Etichete: real madrid , santiago bernabeu , florentino perez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide