Connect with us

Alte Sporturi

O glumă din partea fanilor l-a scos din minți pe căpitanul Barcelonei: “Lipsă de respect”

  • admin

  • UCL: BrestLeverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: BarcelonaBayern, miercuri, 22:00, DGS 1

În perioada de mercato din vară, s-a speculat faptul că Nico Williams (22 de ani), atacantul celor de la Athletic Bilbao, ar urma să fie facă pasul pe Camp Nou, însă mutarea nu s-a concretizat.

Tânărul fotbalist spaniol a decis să-și prelungească înțelegerea cu bascii și va mai evolua pe San Mames pentru cel puțin un sezon.

Raphinha: “E o glumă proastă cea cu tricoul lui Nico Williams”

Cum dorința fanilor de a-l aduce pe Williams este în continuare destul de mare, au apărut și tricouri cu numele acestuia inscripționat pe tricourile catalanilor, cu numărul 11, cel purtat de Raphinha (27 de ani).

williams jr barcelona
Tricoul Barcelonei cu numele Nico Williams / Foto: X @Davisuuarez2

Căpitanul Barcelonei, după accidentarea lui Ter Stegen, a avut o reacție dură după ce a văzut tricourile. În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Bayern, din Liga Campionilor, el a evidențiat că nu a gustat gluma și i se pare o lipsă de respect la adresa sa.

“Deja am menţionat pe Instagram că e o glumă proastă cea cu tricoul lui Nico Williams. Oamenii ar trebui să respecte jucătorii clubului.

Nu mi-a fost uşor să văd o asemenea poză. Este o lipsă de respect faţă de munca pe care o depun, dar oamenii fac ce vor şi pot pune ce nume şi numere vor pe tricouri”, a declarat Raphinha, citat de marca.com.

Hansi Flick: “Bayern a avut întotdeauna un stil dominant de joc și a arătat-o și în acest an”

Hansi Flick (59 de ani), actualul antrenor al celor de la FC Barcelona, a vorbit în cadrul conferinței de presă, printre altele, și despre victoria răsunătoare pe care a obținut-o împotriva Barcelonei, pe vremea când era la cârma bavarezilor. El a evidențiat că va trata meciul ca pe oricare altul și echipa se va pregăti pentru a face fața uneia dintre cele mai bune formații din lume.

“Suntem pregătiți pentru meciul de mâine. Jocurile pot fi diferite și multe lucruri se pot întâmpla, pot evolua în direcții diferite. În acest sezon am decis, și am făcut foarte bine, să ne axăm pe fiecare joc în parte. Bayern este o echipă excelentă și oricine vrea să-și măsoare forțele împotriva celor mai buni.

(n.r. Dacă meciul cu Bayern va fi special)Ne pregătim pentru fiecare meci, ne cunoaște foarte bine adversarii. Am jucat acolo, i-am antrenat. Este un club excelent și am multe cunoștințe și relații bune cu jucătorii și conducătorii. Acum mă aflu într-un nou capitol din viața mea. Mă simt foarte bine aici și simt că fanii ne susțin. Este frumos și te obligă să dai totul pentru ei. Vrem să fim bine pregătiți.

(n.r. despre FC Barcelona – Bayern 2-8) Am mai spus-o. În fiecare zi simt bunătatea cu care mă tratează oamenii de aici. Nu are nimic de-a face cu trecutul sau cu viitorul meu. Lucrăm în fiecare zi pentru prezent. Jucătorii au o unitate incredibilă, cred  La Masia are o mare influență asupra modului în care jucătorii se înțeleg unii cu ceilalalți. Bayern a avut întotdeauna un stil dominant de joc și a arătat-o și în acest an. Modul în care joacă, punând presiune asupra adversarului, își pot impune stilul în fața oricărei echipe. Așa a fost mereu. Este în ADN-ul echipei”, a declarat Hansi Flick, la conferința de presă premergătoare partidei.

Etichete: barcelona , bayern , hansi flick , raphinha , nico williams


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide