Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

Daniel Paraschiv / Profimedia

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo. Transferat vara aceasta de formaţia din Spania, care l-a cumpărat de la Hermannstadt, nu a reuşit să se impună la echipă în prima parte a acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Oviedo s-a impus cu 4-1 în meciul de marţi seară cu Mirandes, partidă în care Daniel Paraschiv a fost introdus în minutul 69.

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

Fostul jucător de la Hermannstadt a fost introdus pe teren la scorul de 2-0 pentru echipa sa. După ce Cardero, jucător introdus în minutul 70, a dus scorul la 3-0 în minutul 73, a venit rândul fostului jucător de la Hermannstadt să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Real Oviedo a beneficiat de o lovitură liberă executată de Francisco Moyano. Acesta a centrat din lateral iar Paraschiv a înscris cu o lovitură de cap.

Până acum, Daniel Paraschiv nu a fost niciodată titular la Real Oviedo. Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, fotbalistul care s-a regăsit pe lista lungă a selecţionerului Mircea Lucescu a mai evoluat în alte şase partide în acest sezon al ligii secunde din Spania.

Daniel Paraschiv şi-a făcut însă deja debutul la echipa naţională a României. Acest lucru se întâmpla în noiembrie 2022, la partida amicală din Moldova şi România, pe vremea când selecţioner era Edi Iordănescu. Jucătorul celor de la Hermannstadt la momentul respectiv a scos o lovitură de la 11 metri şi a şi transformat-o, la doar un minut după ce a intrat pe teren.

Ce se întâmplă cu Denis Drăguş după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea la Rapid! Decizia luată de antrenorul lui Trabzonspor

Turcii au anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea la Rapid. Atacantul român nu traversează o perioadă prea bună la echipa de club, Trabzonspor. De asemenea, Marius Şumudică nu s-a ferit să declare că şi l-ar dori pe atacantul de 25 de ani la Rapid.

Chiar dacă a marcat un singur gol pentru Trabzonspor în 14 meciuri, antrenorul Senol Gunes are în continuare încredere în internaţionalul român. Potrivit presei din Turcia, Gunes va avea o discuţie cu Drăguş şi va încerca să-i redea încrederea, pentru ca atacantul să revină la forma pe care o avea înaintea transferului la Trabzonspor:

„Experimentatul antrenor se va ocupa personal de Drăguș. Am aflat că Senol Gunes va avea o întâlnire specială cu tânărul fotbalist care evoluează în banda stângă și va încerca din nou să îi explice că are încredere în el și să îi crească moralul fotbalistului.

Cunoscut pentru fotbaliștii pe care i-a adus în fotbalul din Turcia, Gunes vrea să îl readucă pe Drăguș la forma de dinaintea transferului”, au scris turcii de la 61saat.com.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide