Connect with us

Alte Sporturi

Radu Banciu l-a făcut praf pe Gigi Becali: “Caricatură!” / “Merg să-l slujească”

Cunoscut pentru părerile directe pe care le are, acesta nu s-a abținut și, în cadrul podcastului iAM Ștucan, l-a criticat fără rețineri pe unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, Gigi Becali.

Banciu a fost pus să-i facă o caracterizare omului de afaceri și l-a numit pe acesta o “caricatură”.

Radu Banciu, caracterizare dură pentru Gigi Becali: “Caricatura societății”

“(n.r. pus să-l descrie pe Gigi Becali) Caricatura societății. Un Farfuridi al României. În jurul lui s-a țesut toată povestea sportului românesc. Și astăzi tot despre el vorbim.

Sunt unii care se leagă dimineața la șireturi mergând să-l slujească pe Gigi. Eu nu am făcut asta niciodată. Cum trebuie să fie viața unora?! Pe unii dintre ei i-am pomenit și în emisiunea asta.

Cum poți să faci lucrurile astea tu știind în sinea ta că nu este un om valoros, un om reprezentativ, un om de dat exemplu. Tu continui să faci asta dintr-o inerție ca să-ți vină leafa.

Dacă există un decont la final, ar fi senzațional să vedem câți se vor aduna. Știi cum e lista asta cu decontul la Gigi?! E cum așteptăm lista din presă cu acoperiții.

Se mai enervează câte unul: `Lasă că mâine o aduc!`. Tot așteptăm să vedem cine e pe listă. Așa e probabil și cu Gigi. Nu se va deconta pe lumea asta. Prostia e nedecontabilă”, a spus Radu Banciu, la podcastul iAM Ștucan.

[embedded content]

Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați români

Pe lângă faima pe care a căpătat-o din fotbal, Gigi Becali și-a făcut un nume și pentru gesturile caritabile dese, dar și viața politică.

Acesta este, de asemenea, și unul dintre cei mai bogați oameni din România. Averea sa este estimată între 325 și 425 de milioane de euro, chiar dacă mulți susțin că latifundiarul din Pipera ar avea, de fapt, peste 1 miliard de euro.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide