Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! Atacantul, la al treilea meci la rând în care înscrie

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! În minutul 26 al derby-ului, Daniel Bîrligea a profitat de o respingere greşită a lui Golubovic şi a marcat din foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro este în mare formă. Este al treilea meci la rând în care Bîrligea înscrie. Totodată, este al patrulea gol în 5 meciuri pentru vârful de atac al FCSB-ului.

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă!

Bîrligea a marcat singurul gol al partidei cu PAOK, din Europa League, apoi a înscris în campionat, în victoria FCSB-ului cu Gloria Buzău, cu 3-2. Atacantul în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe a deschis acum scorul, cu o foarfecă de efect, în derby-ul Dinamo – FCSB.

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB. În contractul de transfer mai sunt stipulate anumite bonusuri, dar şi o clauză că Bîrligea nu poate evolua în meciurile FCSB-ului cu CFR Cluj.

Dacă FCSB va reuşi să îşi învingă marea rivală în derby-ul disputat pe Arena Naţională, campioana României o va depăşi pe Dinamo în clasament. Înaintea derby-ului, cele două echipe erau despărţite de 2 puncte în Liga 1. Dinamo era pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB era pe locul 7, cu 16 puncte. Roş-albaştrii au un meci mai puţin jucat faţă de „câini”. FCSB are o restanţă de disputat, cu FC Botoşani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide