Connect with us

Alte Sporturi

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! „El Calsico” a fost cu asalt de fanii madrileni. Venirea lui Kylian Mbappe la Real a creat o adevărată nebunie în jurul derby-ului cu marea rivală, Barcelona. Partida se va disputa săptămâna viitoare pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, 26 octombrie, Real Madrid va fi gazda primului „El Calsico” al sezonului, în etapa cu numărul 11 din LaLiga. Madrilenii se vor confrunta cu catalanii începând cu ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. Partida din LaLiga va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Cu mai bine de o săptămână înaintea marelui duel, fanii au luat cu asalt casele de bilete. Madrilenii se înghesuie să vadă primul meci live al lui Kylian Mbappe la Real. Cererea a fost uriașă, depășind de 13 ori capacitatea stadionului. Santiago Bernabeu poate găzdui până la 85.000 de suporteri.

Potrivit OneFootball, aproximativ 1,1 milioane de suporteri au stat la o coadă virtuală vineri după-amiază pentru a-și achiziționa bilete pentru a-și vedea favoritul. Kylian Mbappe a fost transferat în această vară la Real Madrid.

Bineînțeles, nu toți vor reuși să prindă un bilet la marele derby, întrucât arena are o capacitate de doar 85.000 de locuri. Cel mai ieftin bilet la El Clasico a fost 130 de euro, la peluze.Un tichet la tribuna VIP a ajuns să coste chiar și 850 de euro. Biletele pentru „El Calsico” au fost puse în vânzare vineri seara, în primă fază doar pentru membrii. Aceștia beneficiază de o reducere de 20%.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide