Connect with us

Alte Sporturi

Sorin Cârțu a numit principala contracandidată a Universității Craiova în lupta pentru titlu

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Sorin Cârțu, despre principala contracandidată a Universității Craiova în lupta pentru titlu: ”FCSB arată mai bine față de celelalte”

Sorin Cârțu (68 de ani) a prefațat duelul pe care oltenii îl vor avea de disputat cu FC Botoșani. Printre altele, fostul președinte de la Universitatea Craiova a analizat și disputa pentru titlul de campioană în actualul sezon și a transmis că principala contracanditată a grupării ”alb-albastre” este echipa FCSB.

Chiar dacă FCSB a avut un start dificil de SuperLigă, ”Sorinaccio” a observat că ”roș-albaștrii” s-au redresat în campionat și îi consideră un pericol pentru Universitatea Craiova.

FCSB are un meci mai puțin și dacă îl câștigă pe cel cu Botoșaniul, cum a câștigat mai tot timpul, cu o victorie vine la un punct de tine (n.r. de Universitatea Craiova).

FCSB arată mai bine, așa, față de toate cele cu care de regulă ne-am concurat. Vorbim de CFR Cluj, de Rapid și de Farul. Cam cu ăștia ne-am concurat în ultima perioadă.

Au apărut acum și alte echipe cu pretenții pentru play-off: vorbim de Universitatea Cluj, Dinamo și Oțelul Galați”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit iAMsport.ro.

Sorin Cârțu, despre parcursul Universității în SuperLigă: ”Trebuia să avem avans față de multe echipe

E foarte important să batem pe Botoșani și pe urmă sunt meciurile alea două foarte grele: cu Farul și cu FCSB. Trebuie să le tranșăm în așa fel încât să terminăm pe podium turul campionatului. E foarte importantă poziția.

Tot timpul e loc de mai bine. Se așteaptă și revenirea unor jucători cum ar fi Cicâldău. Să vedem cum arătăm când va fi toată lumea la dispoziție.

Trebuia să avem avans față de multe echipe. Nu prea am exploatat acest lucru. Trebuia să fi fost în poziția celor de la ‘U’ Cluj și cu mai multe puncte. Doar le-am avut în mână”, a mai spus Sorin Cârțu.

Clasamentul SuperLigii

ssssss
Clasament SuperLiga / Captura: Digi Sport

Etichete: universitatea craiova , sorin cartu , fcsb , contracandidata campionat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide