Connect with us

Alte Sporturi

Portarul Filip Gustavsson a marcat primul său gol în NHL! Suedezul de la Minnesota Wild se alătură unui grup select

Portarul Filip Gustavsson a marcat primul său gol în NHL. Minnesota Wild a obţinut a doua victorie a sezonului după ce s-a impus pe terenul celor de la St. Louis Blues cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filip Gustavsson, portarul celor de la Wild, a avut 27 de intervenţii în duelul de la St. Louis. Suedezul nu doar că şi-a salvat echipa în mai multe rânduri, dar a reuşit să îşi treacă în cont şi primul gol al carierei.

Portarul Filip Gustavsson a marcat primul său gol în NHL! Suedezul de la Minnesota Wild se alătură unui grup select

Ryan Hartman a deschis scorul în prima repriză, după care Wild a majorat diferenţa în repriza secundă prin Jakub Lauko. În debutul reprizei a treia, Minnesota a marcat şi al treilea gol prin Marco Rossi. Gazdele din St. Louis au încercat o revenire după golul marcat de Mathieu Joseph, iar pe final de partidă au forţat, chiar dacă aveau un om eliminat.

St. Louis a scos portarul, dar nu a reuşit să mai înscrie vreun gol. Cu nouă secunde înainte de final, portarul Filip Gustavsson a prins un şut şi a profitat de poarta goală a adversarilor, marcând primul său gol în NHL. (VEZI AICI GOLUL LUI FILIP GUSTAVSSON)

La finalul partidei, suedezul de 26 de ani a dezvăluit că Marc-Andre Fleury, fostul câştigător al Cupei Stanley cu Pittsburgh Penguins, în prezent celălalt portar de la Wild, a fost cel care i-a sugerat să îşi încerce norocul:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide