Connect with us

Alte Sporturi

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

„(n.r. Mulți oameni nu sunt mulțumiți de lotul convocat) E strict problema lor! Eu sunt aici și am demonstrat că pot să ajut la nivel internațional echipa națională. Eu nu sunt aici să fac experimente, eu sunt aici ca să câștig, sunt aici ca să facem rezultate! După ce vom face rezultatele, ne vom gândi și la experimente și la promovări de jucători.

Ce să comenteze? Trebuie să comenteze ceva. Nu se pot lua de jucătorii echipei naționale care au demonstrat până în acest moment că prezența lor în teren a adus fotbalul românesc performanță.

E ușor de spus că îi înlocuiești pe aceștia și trebuie să vină alții. Pentru ce motiv? Doar pentru ca sunt suporteri care se gândesc la unul sau altul? Sau președinți care se gândesc la cum să dea o imagine jucătorului pentru a ajunge să fie vândut.

Nu se mai face greșeala aceasta, asta a fost în perioada lui Răzvan, când era pus sub presiune pentru a folosi niște jucători de-ai lor. Nu îi mai amintesc pe cei care au făcut lucrul acesta, pentru că toată lumea îi stie foarte bine”, a declarat Mircea Lucescu, în conferinţa de presă organizată înaintea meciului Lituania – România, care va fi în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide