Connect with us

Alte Sporturi

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

Finlanda – Anglia Austria-Norvegia LIVE SCORE

Erling Haaland, meci de coşmar / Profimediaimages

Meciurile Finlanda – Anglia  1-2 şi Austria – Norvegia 5-1 au fost transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro. Naţionala lui Jude Bellingham şi Harry Kane a obţinut o victorie fără emoţii şi a făcut uitată „ruşinea” cu Grecia, de pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După, Austria a dat de pământ cu naţionala Norvegiei. Chiar dacă Erling Haaland a fost integralist, norvegienii nu au avut nicio şansă. După pauză au primit gol după gol şi au trăit una dintre cele mai mari umilinţe.

Rezultatele de duminică din UEFA Nations League:

  • Kazahstan – Slovenia 0-1
  • Finlanda – Anglia 1-3
  • Armenia – Macedonia de Nord 0-2
  • Liechtenstein – Gibraltar 0-0
  • Malta – Moldova 1-0
  • Austria – Norvegia 5-1
  • Grecia – Irlanda 2-0
  • Insulele Feroe – Letonia 1-1

Austria – Norvegia 5-1

Min. 90+2: Austria – Norvegia 5-1. Final de meci!

Min. 71: Austria – Norvegia 5-1. Gregoritsch a primit o centrare „de manual” şi a înscris din 3 metri, cu o lovitură de cap.

Min. 62: Austria – Norvegia 4-1. A marcat şi Posch, din centrarea lui Sabitzer. Norvegienii sunt K.O.!

Min. 58: Austria – Norvegia 3-1. Lienhart a înscris cu o lovitură perfectă de cap, după un corner. A înscris, cu o detentă de senzaţie, de lângă Haaland.

Min. 49: Austria – Norvegia 2-1. Arnautovic a reuşit „dubla”, din penalty. Nu i-a dat nicio şansă lui Nyland.

Min. 39: Austria – Norvegia 1-1. Sorloth a înscris după o fază fixă. Lovitură de cap, in marginea careului mic, după o ieşire hazardată a lui Pentz.

Min. 8: Austria – Norvegia 1-0. Arnautovic a deschis scorul cu un şut năprasnic! Execuţie impecabilă a atacantului gazdelor. Mingea a lovit transversala înainte să intre în plasă.

Min. 6: Ocazie uriaşă a lui Erling Haaland. Şutul starului Norvegiei a lovit bara!

Min. 1: A început meciul!

Austria (4-2-3-1): Pentz – Posch, Trauner, Lienhart, Mwene – Seiwald, Laimer – Schmid, Baumgartner, Sabitzer – Arnautovic
Rezerve: Schlager, Hedl – Adamu, Friedl, Gregoritsch, Grillitsch, Querfeld, Seidl, Stoger, Svoboda, Weimann, Wimmer
Selecționer: Ralf Ragnick

Norvegia (4-4-2): Nyland – Ryerson, Ajer, Hanche-Olsen, Wolfe – Pedersen, Thorsby, Berge, Nusa – Sorloth, Haaland
Rezerve: Selvik, Dyngeland – Berg, Donnum, Hauge, Heggem, Langas, Larsen, Myhre, Thorstvedt, Vetlesen
Selecționer: Stale Solbakken

Finlanda – Anglia 1-3

Englezii au dominat meciul de la Helsinki, iar gazdele au avut şanse de gol atât la 0-0, cât şi la 0-1, dar jucătorii alb-albaştrii nu au putut concretiza. Jack Grealish a deschis scorul în minutul 18, din pasa lui Gomes, apoi Fredrik Jensen a ratat pentru gazde, în minutul 38, acelaşi jucător trecând pe lângă gol şi în minutul 56. Oaspeţii şi-au majorat avantajul în minutul 74, prin Trent Alexander-Arnold, care a înscris un gol superb, din lovitură liberă. Declan Rice a făcut 3-0 pentru Anglia în minutul 84, după o eroare a apărării nordicilor. Finlandezii au redus din diferenţă în minutul 87, prin Arttu Hoskonen, iar scorul final a fost Finlanda – Anglia 1-3. În grupa B2, Grecia conduce cu 9 puncte din trei meciuri, Anglia fiind pe locul secund, tot cu 9 puncte, dar din patru partide. Irlanda este pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Finlanda nu are nici un punct.

Min. 90: Finlanda – Anglia 1-3! Final de meci.

Min. 87: Finlanda – Anglia 1-3! Arttu Hoskonen a înscris, după un corner executat perfect de Walta.

Min. 84: Finlanda – Anglia 0-3! A marcat şi Declan Rice, din pasa perfectă primită în faţa porţii de la Watkins.

Min. 74: Finlanda – Anglia 0-2! Trent Alexander-Arnold a înscris un gol superb, din lovitură liberă. Fundaşul lui Liverpool a trimis un şut perfect, în vinclu.

Min. 18: Finlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a deschis scorul, după o pasă foarte bună a lui Angel Gomes, jucătorul lui Lille.

Min. 1: A început meciul dintre Finlanda şi Anglia.

Anglia merge pe terenul ultimei clasate din Grupa 2, Liga B, Finlanda, în etapa a patra din Nations League. Jucătorii interimarului Lee Carsley vin după marea surpriză de pe Wembley, acolo unde Grecia s-a impus cu 2-1 etapa trecută.

Criticaţi pentru prestaţia din urmă cu câteva zile, vicecampionii europeni vor încerca să îşi ia revanşa la meciul cu Finlanda. În urmă cu o lună, Anglia a câştigat pe Wembley meciul tur cu Finlanda, scor 2-0, graţie unei duble înregistrate de Harry Kane, jucător care nu a evoluat în meciul cu Grecia din cauza unei accidentări.

De la ora 21:45, se vor întâlni ocupantele primelor două locuri din Grupa 3, Liga B. Liderul Norvegia merge în Austria, fiind singura echipă fără înfrângere din grupă în primele trei etape.

Etapa trecută, Norvegia s-a impus cu 3-0 în faţa Sloveniei, într-un meci în care Erling Haaland a scris istorie. Atacantul lui Manchester City a fost autorul unei duble şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Norvegiei.

Recordul precedent data încă din 1934, stabilit de Jorgen Juve, care a marcat 33 de goluri în cele 45 de selecţii la naţională, în perioada 1929 – 1934. Acum, Haaland a marcat 34 de goluri în 36 de meciuri.

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock a fost făcut public de eleni, după victoria surprinzătoare de pe Wembley, 2-1, obţinută în prelungirile partidei, atunci când Pavlidis a reuşit dubla.

„Ştim foarte bine ce echipă suntem şi ce am realizat pentru a ajunge aici. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni şi vom arăta asta din primul minut. Ştim ce însemnătate are această partidă, mulţi dintre noi ştiu ce a însemnat George.

George a fost întotdeauna un exemplu pentru echipă, şi-a dat sufletul şi şi-a sacrificat chiar şi integritatea fizică. În meciul de azi, el va fi un exemplu pentru noi. Fiecare se va sacrifica în onoarea lui aşa cum merită”, a fost discursul din vestiar al lui Bakaseta, fostul coleg al lui Baldock, la Panathinaikos.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide