Connect with us

Alte Sporturi

Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca

Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca

Cipru – România

Fanii români au aprins torţe în startul meciului / AS.ro

Meciul Cipru – România, scor 0-3, din UEFA Nations League, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Tricolorii au înscris toate golurile în prima repriză şi sunt pe primul loc în Grupa 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut nevoie de un sfert de oră pentru a deschide scorul, după o fază superbă. În minutul 25 a înscris şi Răzvan Marin, din penalty, cu o execuţie impecabilă.

Defensiva gazdelor a mai gafat o dată. Dennis Man i-a centrat perfect lui Radu Drăguşin, care a mărit proporţiile scorului în minutul 36. După pauză, jucătorii antrenaţi de „Il Luce” nu au mai forţat şi s-au impus la scor de neprezentare. Ianis Hagi a avut un gol anulat în minutul 87, la un sfert de oră după ce a intrat pe teren.

Clasament Grupa 2, Liga C

1. România 9p
2. Kosovo 6p
3. Cipru 3p
4. Lituania 0p

Pentru tricolori urmează meciul din Lituania, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cipru – România 0-3 LIVE TEXT. Tricolorii au făcut spectacol!

Min. 90: Final de meci.

Min. 87: Ianis Hagi a marcat, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Min. 72: Ianis Hagi şi George Puşcaş au intrat pe teren în locul lui Dennis Man, respectiv Denis Drăguş! Mircea Lucescu a rămas alături de Drăguş, la marginea terenului, şi a părut a-i reproşa ceva.

Min. 65: Charalampous a încercat să îl învingă pe Niţă cu un şut de la distanţă. Portarul României a reuşit să reţină.

Min. 63: Dublă schimbare făcută de Mircea Lucescu. Chipciu a intrat în locul lui Bancu, iar Olaru l-a înlocuit pe Răzvan Marin.

Min. 62: Nicolae Stanciu

Min. 56: Ocazie uriaşă a lui Dennis Man. A primit o pasă perfectă pe culoar şi a fost la un pas să reuşească „dubla”, cu ajutorul portarului advers.

Min. 46: S-a reluat meciul!

Min. 45+5: Pauză!

Min. 41: Dublă ocazie pentru tricolori. Mihăilă şi Drăguş nu au reuşit să îl învingă pe portarul cipriot, după un contraatac.

Min. 38: Fanii români au început să scandeze numele lui Mircea Lucescu.

Min. 36: Cipru – România 0-3! GOOOLLL Radu Drăguşin. Dennis Man i-a centrat perfect fundaşului central, care a trimis mingea în poartă din apropiere.

Min. 36: Ocazie pentru căpitanul României! Nicolae Stanciu a şutat violent, dar portarul a respins în corner!

Min. 25: Cipru – România 0-2! GOOOLLL pentru Răzvan Marin. Execuţie perfecă de la punctul cu var.

Min. 23: Penalty pentru Mihăilă! Valentin MIhăilă a fost faultat în careu de Laifis! Arbitrul a arătat imediat punctul de la 11 metri.

Min. 16: Cipru – România 0-1! Dennis Man a marcat după un atac prelungit al tricolorilor. A înscris, din apropiere, după ce Mihăilă a sărit peste minge şi l-a lăsat în poziţie ideală. Man a ajuns la 9 goluri la naţională.

Min. 12: Ocazie pentru România! Şutul lui Stanciu a ajuns în braţele lui Mall.

Min. 2: Torţe aprinse în unul dintre sectoarele în care sunt ultraşii români.

Min. 1: A început meciul!

Update 21.40: Atmosferă de senzaţie la Larnaca, la intonarea imnului României. Fanii tricolorilor au „împânzit” tribunele.

CIPRU: 1. Mall – 18. Artymatas, 19. Laifis, 3. Panagiotou – 7. Antoniou, 8. Kousoulos, 20. Kastanos, 4. Ioannou – 17. Loizou, 9. Pittas, 21. Tzionis. Selecționer: Sofronis Avgousti
Rezerve: 13. Demetriou, 22. Michael – 2. Karo, 5. Charalampous, 6. Gogic, 10. Sotiriou, 11. Makris, 12. Stylianou, 14. Pileas, 15. Chrysostomou, 16. Andreou, 23. Ilia

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man. Selecționer: Mircea Lucescu
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Manea, 5. Ghiță, 7. Alibec, 8. Chipciu, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 21. Olaru, 22. Mitriță, 23. Sorescu

Meciul este arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch, iar cel de-al patrulea oficial este Tobias Reichel, tot din Germania. Stegemann (39 de ani) a arbitrat săptămâna trecută duelul PAOK – FCSB (0-1). El a mai arbitrat-o o dată pe FCSB, în noiembrie 2022, la Bucureşti, cu West Ham (0-3). De asemenea, el a fost cel ce i-a arbitrat pe tricolori în Bosnia şi Herţegovina, în iunie 2022, în deplasare, 1-0 pentru gazde.

Update 21.00: Gică Hagi a stat la coadă, printre fani, pentru a intra pe stadionul din Larnaca. Ciprioţii nu l-au recunoscut pe „Rege”.

Update 19.35: Gică Hagi va fi în tribună la meciul Cipru – România. Ianis Hagi este rezervă.

Update 19.55: Echipa de start a României pentru meciul cu Cipru:

  • Niţă – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Bancu – Marius Marin, Stanciu, Răzvan Marin – Man, Drăguş, Mihăilă

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man.

Selecționer: Mircea Lucescu

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Manea, 5. Ghiță, 7. Alibec, 8. Chipciu, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 21. Olaru, 22. Mitriță, 23. Sorescu

Update 19.50: Fanii încă stau la cozi încercând să cumpere ultimele bilete rămase disponibile. Românii cumpără bilete în sectorul rezervat gazdelor.

Update 11:00: Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Vezi detalii AICI.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Mircea Lucescu a spus că naţionala României are „obligaţia” de a câştiga partida cu Cipru, dar şi pe cea din Lituania, de pe 15 octombrie, care va fi de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„(n.r. Cum i-ați simțit pe băieți, înaintea acestei „duble” extrem de importante?) Bine ai spus că este o „dublă”, eu încerc să tratez aceste două meciuri ca o singură partidă. Suntem datori și responsabili pentru a obține victoria.
Băieții au revenit, e important că au început să joace titulari la echipele de club, vin pregătiți. Am mai forțat și noi pregătirea în cele 3 zile, pentru a fi în cea mai bună condiție mentală și fizică.

Vom întâlni o echipă care a schimbat antrenorul, au ambiții foarte mari, încă mai au posibilitatea de a câștiga grupa. Mai sunt 4 meciuri, înseamnă 12 puncte. Ne așteptăm la o replică destul de serioasă și de agresivă, e o echipă cu jucători care joacă în campionate străine sau campionatul Ciprului, care este și el puternic, dă an de an echipe în cupele europene”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

De cealaltă parte, noul selecţioner al Ciprului, Sofronis Avgousti, a avut cuvinte de laudă la adresa naţionalei României, dar şi a lui Mircea Lucescu.

„România e o echipă foarte organizată. Am vorbit cu jucătorii și le-am zis că vreau să fim fericiţi la final. Veţi afla surprizele, am pregătit ceva surprize. Sunt foarte bun prieten cu Elias Charalambous, dar în ziua de azi sunt toate siteurile de scouting care te ajută. Nu mai e nevoie de nimic, ai tot ce iți trebuie. Toată lumea îl știe pe Lucescu, un antrenor foarte cunoscut, dar eu vreau să câstigam meciul”, a spus selecționerul Ciprului, la conferința de presă.

Şi Radu Drăguşin a vorbit, la conferinţa de presă, şi despre schimbarea selecţionerului Ciprului. „(n.r. V-a încurcat că ciprioții au schimbat selecționerul, atunci când pregăteați partida?) Nu neapărat. Există posibilitatea de a schimba echipa, sistemul, dar noi i-am studiat pe imaginile pe care le aveam și, în general, noi ne facem jocul nostru, nu stăm să ne adaptăm”, a mai spus fundaşul naţionalei.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide