Connect with us

Alte Sporturi

”Stăm rău! Ce mai e de spus?”. Apelul lansat de Cristina Neagu

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Cea mai bună handbalistă din lume, de patru ori în trecut, a făcut un apel și a reclamat infrastructura existentă în sportul românesc.

Apelul lansat de Cristina Neagu: ”Jucăm într-o sală de pe vremea lui Ceaşescu”

Galerie Foto

Spre exemplu, Neagu susține că nu sunt multe lucruri de spus despre handbal, în condițiile în care Bucureștiul nu dispune de o sală polivalebtă la nivelul prezentului.

”E clar că pe partea asta de infrastructură stăm rău şi nu numai la handbal. Dacă ar fi să mă raportez la sportul pe care îl practic, cu o sală polivalentă, ce mai e de spus când în capitala ţării nu avem o sală polivalentă nouă, jucăm într-o sală de pe vremea lui Ceaşescu.

Cred că ar fi extrem de important să se realizeze acest proiect, peste un an, doi, cinci poate nu mai mult. Oamenii să realizeze cât de mult înseamnă sportul.

Sportivii pot inspira alţi copii, care să ajungă să îşi dorească să ajungă cineva, ne uităm şi la ceilalţi sportivi, care au fost la Jocurile Olimpice şi care inspiră alţi copii.

Aceşti copii au nevoie de un loc unde să crească şi să devină, la rândul lor, un exemplu pentru alţii. Pot spune că avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti.

Eu mi-aş dorit atât de tare să joc într-o sală polivalentă nouă… e clar că nu voi reuşi. Îmi doresc pentru alte generaţii.

E atât de important să ai vestiarul tău, cu tot ce îţi trebuie, bazin, recuperare. Nu este nimic deosebit, este ceva necesar”, a spus Cristina Neagu, conform as.ro.

Cristina Neagu: ”Nu mă aşteptam să se vorbească atât de mult despre banii ăştia”

Neagu nu se aștepta ca salariul ei, în valoare de 20.000 de euro, să provoace atâtea discuții și spune că momentele trăite de ea în primul an de la revenirea în România au marcat-o foarte mult. ”Nu mă așteptam. A fost șocant!”, a spus ea.

”Mă aşteptam să fie vâlvă prin venirea mea la CSM Bucureşti, dar nu mă aşteptam să se vorbească atât de mult despre banii ăştia publici, despre salariu. A fost şocant, mai ales în primul an.

Eu veneam din Muntenegru, unde eram foarte liniştită, mă protejau din toate părţile. Nu mă trimiteau nici măcar la conferinţele de presă dinaintea meciurilor, îmi spuneau să stau liniştită.

Venind în ţară, s-a schimbat totul pentru mine şi a fost destul de stresant, în primul an a fost multă presiune. Se vorbea mult, eu nu înţelegeam de ce, mai ales că toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Ce vină aveam eu ca sportivă?

Eu semnasem un contract cu un club de handbal, îmi doream să joc handbal şi să o fac cel mai bine şi să ajut echipa. Nu stabileam eu de unde vin banii”, a declarat Cristina Neagu.

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , sala polivalenta bucuresti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide