Connect with us

Alte Sporturi

Gică Popescu, surprins de Rapid. Cum a prefațat ”Baciul” duelul cu Farul

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Partida din Giulești, de luni, 21 octombrie, care se va juca de la ora 21:00, în direct la Digi Sport, a fost prefațată de către Gică Popescu (75 de ani), președintele ”Marinarilor”.

Gică Popescu, surprins de Rapid: ”Nu știu de ce nu-și găsesc cadența”

  • Rapid – Farul, din etapa 13 a SuperLigii, programat luni, 21 octombrie 2024, de la ora 21:00, va fi  în direct la Digi Sport 1, precum și pe site, digisport.ro, în format Live Video&Text.
    De asemenea, Derby de România poate fi urmărit și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

”Baciul” speră ca gruparea din Giulești să nu depășească problemele cu care se confruntă în prezent.

”Rapid este o echipă cu jucători foarte buni.

Nu știu de ce nu-și găsesc cadența și sper să nu o găsească nici la meciul cu noi. Să și-o găsească după aceea.

Au un antrenor nou, cu ambiții, un pubic extraordinar, care pune presiune, nu va fi ușor.

Rapid e favorită”, a spus Popescu, într-o intervenție telefonică în direct găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cartea Verde pentru Boupendza ar trebui să ajungă săptămâna viitoare la Rapid via FRF

Rapid a revenit, miercuri, la antrenamente după două zile libere, iar antrenorii speră ca după această pauză competițională, nimeni să nu se mai poată ascunde după argumentul problemelor fizice.

Subiectul care continuă să țină agitate apele la Rapid este cel legat de N’Jie (31 de ani) și Boupendza (28 de ani), pentru care vișiniii speră să se rezolve toate problemele administrative și ei să poată fi apți ca să joace din etapa viitoare. Titulari sau din postura de rezerve, asta rămâne să decidă Șumudică.

Președintele echipei din Grant, Viorel Moldovan, a vorbit într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, luni, despre Boupendza, dar nu a fost foarte clar în explicații. 

Din informațiile Digi Sport, Rapid a solicitat Cartea Verde a jucătorului, ajunsă de la federația din SUA la cea din Egipt, iar aceasta din urmă a refuzat să o transmită giuleștenilor pe motiv că Zamalek susține că Boupendza este jucătorul său. Așa că disputa a ajuns la FIFA, care analizează dosarul și trebuie să dea un răspuns.

În astfel de cazuri, FIFA merge pe o procedură de urgență și îi dă fotbalistului voie să joace pentru că altfel ar fi vorba despre îngrădirea dreptului la muncă. Jucătorul evoluează acolo unde vrea și are contract, dar în paralel se judecă litigiul.

La final, dacă el are dreptate își poate vedea în continuare de contract, iar dacă se ajunge la concluzia că a încălcat regulamentul este obligat să plătească despăgubiri în solidar cu clubul pentru care evoluează.

Dacă iau în calcul alte cazuri, aș spune că maximum două săptămâni ar dura procedura acordării Cărții Verzi provizorii”, a explicat pentru Digi Sport Emilian Hulubei, președintele sindicatului AFAN.

Ce a spus președintele Viorel Moldovan despre situația lui Boupendza

Actele sunt depuse de mult timp. Eu cred că până la ora meciului cu Farul îi vom avea disponibili.

Suntem în litigiu cu Zamalek la FIFA și sperăm să fie o decizie favorabilă, cel puțin provizorie, ca să poată juca”, a declarat Moldovan, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. Chestionat în ce stadiu este litigiul, Moldovan a fost destul de vag: ”Suntem în așteptarea deciziei”.

Etichete: marius sumudica , gica popescu , rapid farul , gica popescu rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide