Connect with us

Alte Sporturi

Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret

Roxana Anghel, campioană şi vicecampioană olimpică la canotaj, a devenit, miercuri, cetăţean de onoare al oraşului Siret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Astăzi, în oraşul Siret, domnul primar Adrian Popoiu i-a acordat titlul de „cetăţean de onoare” Roxanei Anghel, în semn de recunoştinţă pentru performanţele sportive extraordinare şi pentru medaliile de aur şi argint câştigate la Jocurile Olimpice de la Paris.

Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret

La ceremonie a luat parte şi doamna Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport”, a anunţat Federaţia Română de Canotaj.

Lipă a felicitat-o pe sportivă printr-un mesaj postat pe Facebook: “În anul 2009 am primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Siret, locul unde m-am născut, iar astăzi, cu bucurie, am participat la momentul în care Roxana Anghel, campioana şi vicecampioana olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Siret!

Am fost prezentă alături de ea la primăria oraşului Siret, în prezenţa domnului primar Adrian Popoiu, a jurnaliştilor şi a prietenilor unde, plină de emoţii, i-am înmânat Roxanei Anghel distincţia meritată din plin. Felicitări, Roxana! Ne mândrim cu tine şi îţi mulţumim pentru toate rezultatele pe care le-ai adus pentru România!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide