Connect with us

Alte Sporturi

Atacantul dorit de Gigi Becali în vară la FCSB a început să marcheze pe bandă rulantă

  • admin

  • Liga 2: FC BihorFCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: CsikszeredaCSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Dorit intens de Gigi Becali (66 de ani) la campioana României, atacantul francez nu s-a prezentat la controlul medical înainte de parafa contractul cu ”roș-albaștrii”, astfel că omul de afaceri a renunțat, în cele din urmă, la acest transfer (speriat că vârful ar putea avea o problemă serioasă la genunchi). 

După ce a ratat transferul la FCSB, Garita a semnat cu Hapoel Beer Sheva în prima ligă din Israel, unde până acum a avut evoluții bune. 

Arnold Garita a marcat două goluri pentru Hapoel Beer Sheva în ultimele trei partide 

Arnold Garita a fost titular în atacul celor de la Hapoel Beer Sheva în victoria obținută pe teren propriu scor 3-1 în fața celor de la Hapoel Ierusalim și a reușit să puncteze pentru echipa sa în minutul 51. 

Pentru gazde a marcat și Antonio Sefer (24 de ani), fostul jucător al Rapidului. Golurile celor doi jucători care au trecut prin SuperLigă au ajutat-o pe Beer Sheva să obțină victoria în acest meci și să urce pe locul al 3-lea în clasamentul primei ligi din Israel (11 puncte după 6 etape). 

Înaintea acestui gol, Arnold Garita a mai punctat pentru Hapoel Beer Sheva în succesul obținut de echipa sa cu 3-1 împotriva lui Hapoel Hadera. Astfel, vârful a ajuns la două goluri marcate în ultimele trei partide jucate pentru formația israeliană. 

Arnold Garita a intrat în vizorul lui Gigi Becali după ce a avut un sezon de vis în România în tricoul celor de la FC Argeș (stagiunea 2022 / 2023). În 40 de partide jucate pentru piteșteni, francezul a punctat de 14 ori și a furnizat două pase decisive. 

Atacantul a fost de mai multe ori aproape să ajungă în curtea celor de la FCSB, dar, de fiecare dată, mutarea sa în Capitală a picat. 

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Garita, potrivit Transfermarkt 

Etichete: israel , gigi becali , hapoel beer sheva , fcsb , arnold garita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide