Connect with us

Alte Sporturi

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Gina Schumacher a făcut nuntă cu Iain Bethke, cel cu care era de şapte ani într-o relaţie. Evenimentul de gală a avut loc la Mallorca, în vila cumpărată de familia fostului campion din Formula 1 de la Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, cu 27 de milioane de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la BILD au dezvăluit că tatăl Ginei ar fi fost de faţă. Michael Schumacher este sub supraveghere medicală încă din 2013, când a suferit o accidentare horror la schi. Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial, a făcut de atunci sacrificii uriaşe pentru a-l ajuta. Mai mult, a refuzat să ofere orice detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani

Nunta Ginei Schumacher a avut loc în condiţii speciale. Invitaţilor le-au fost confiscate telefoanele în momentul în care au intrat pe domeniul uriaş, de 15.000 de metri pătraţi. Nimeni nu a avut voie să facă fotografii.

Printre invitaţi a fost fratele lui Michael Schumacher, Ralf Schumacher, cel care a venit cu partenerul său Etienne Bosquet-Cassagne. A lipsit însă fostul manager al multiplului campion, Willi Weber (82 de ani).

Nu am fost invitat, dar nu aș fi participat la nuntă chiar dacă aș fi fost invitat. Sanatatea mea nu este buna in acest moment. Nu mi-aș fi dorit să zbor la Mallorca”, a declarat Weber.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide