Connect with us

Alte Sporturi

FCSB – RFS, Live Video, 22:00, Digi Sport 1. Campioana se află în fața primului test din Europa League

  • admin

  • Europa League: FCSBRFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: TottenhamQarabag, joi, 22:00, DGS 2

FCSB – RFS, LIVE VIDEO, 22:00, în direct la Digi Sport 1. Campioana va debuta în faza ligii din Europa League

Înaintea meciului direct, FCSB este considerată favorită dacă ținem cont de cota de piață a letonilor. RFS valorează doar 9,4 milioane de euro, potrivit site-lui de specialitate transfermarkt, în timp ce roș-albaștrii are o valoare de 36,85 de milioane de euro, aproape de patru ori mai mare.

Totuși, letonii au un moral mai bun și vin după patru victorii consecutive, una în Cupa Letoniei și trei în campionat, unde se află pe primul loc. De cealaltă parte, FCSB nu a mai câștigat un meci de pe 1 septembrie, când s-a impus în fața celor de la UTA Arad, scor 2-0. Pentru campioana României au mai urmat două remize, cu CFR Cluj, scor 2-2, și Petrolul, scor 1-1.

Elias Charalambous a primit și o veste bună înainte de această partidă. Mihai Lixandru (26 de ani), care s-a accidentat la începutul lunii, a revenit la antrenamentele FCSB-ului și s-a pregătit alături de colegii săi. Rămâne de văzut dacă mijlocașul va fi folosit în partida de pe Arena Națională împotriva letonilor.

Galerie Foto

Predicția englezilor pentru FCSB – RFS: 2-1 scor final

La prima vedere, campioana României este favorită, iar britanicii de la Sports Mole cred că FCSB se va impune la limită. Englezii au prezis că meciul se va încheia 2-1 pentru FCSB.

Chiar dacă gazdele au cu siguranță un început foarte slab de sezon și oaspeții au o campanie impresionantă în campionat, FCSB rămâne echipa mai puternică, lucru confirmat de victoriile cu Maccabi Tel Aviv și LASK din acest sezon european.

FCSB are și avantajul terenului propriu, așa că noi ne așteptăm ca gazdele să obțină victoria în deschiderea sezonului 2024 – 2025 de Europa League”, au notat britanicii.

Gazonul de pe Arena Națională, impecabil înainte de FCSB – RFS

După evenimentele găzduite, gazonul Arenei Naționale a fost înlocuit cu unul hibrid, care se prezintă, cu 24 de ore înainte de FCSB – RFS, impecabil.

Galerie Foto

Cei de la RFS au făcut miercuri seară antrenamentul oficial pe Arena Națională, în timp ce FCSB a făcut ședința de pregătire la baza din Berceni.

La conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul echipei din Riga, Viktors Morozs, declara că meciul se va juca pe un teren prost, dar avea în cap, foarte probabil, imagini cu suprafața de joc a arenei din Ghencea, unde FCSB a jucat cel mai des în acest start de sezon.

E o echipă care tinde să atace rapid, să joace în careul adversarului. Au jucători de calitate care pot crea situații periculoase. Terenul de acolo nu e în condiții bune. E clar că totul va depinde de cât de pregătiți suntem noi să luptăm“, a declarat Viktors Morozs, citat de presa din Letonia

Programul complet al FCSB-ului în Europa League

  • 26 septembrie – FCSB – RFS – 22:00
  • 3 octombrie – PAOK – FCSB – 22:00
  • 24 octombrie – Rangers – FCSB – 22:00
  • 7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
  • 28 noiembrie – FCSB – Olympiacos – 22:00
  • 12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • 23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
  • 30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Etichete: arena nationala , elias charalambous , fcsb , rfs , video fcsb rfs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide