Connect with us

Fotbal

Alertă la Real Madrid: Jude Bellingham poate fi suspendat pentru un singur cuvânt rostit pe teren!

În minutul 53, noul superstar al madrilenilor l-a faultat pe Mason Greenwood (22 de ani) și apoi i-a strigat “violatorule”. Cei de la Getafe au făcut o reclamație în urma acestui incident, iar organizatorii fotbalului spaniol au acceptat-o.

La Liga a pornit o investigație împotriva lui Jude Bellingham

Potrivit Marca, cei din La Liga vor investiga episodul cu internaționalul englez în prim-plan. De asemenea, va fi anchetată și Getafe, deoarece fanii echipei l-au abuzat rasial pe Vinicius Junior de-a lungul partidei.

Dacă Bellingham este găsit vinovat, în cel mai bun caz poate primi o amendă, iar în cel mai rău mai multe etape de suspendare.

Mason Greenwood a bătut-o și violat-o pe Harriet Robson

La începutul anului 2022, Harriet Robson publica pe internet mai multe imagini în care apărea plină de sânge, plus câteva înregistrări audio în care Greenwood o forța să întrețină raporturi sexuale.

Fostul internațional englez a scăpat de închisoare după ce tânăra de 22 de ani și-a retras plângerea. Între timp, cei doi s-au împăcat, iar vara trecută au anunțat că li s-a născut primul copil.

Imaginile tulburătoare postate de Harriet Robson

Tânăra a publicat pe internet mai multe dovezi că Greenwood a lăsat-o cu buza spartă și cu mai multe vânătăi pe corp, lucru care i-a făcut pe cei de la Manchester United să îl suspende pe atacant pe perioadă nedeterminată.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide