Connect with us

Fotbal

Alertă la Real Madrid: Jude Bellingham poate fi suspendat pentru un singur cuvânt rostit pe teren!

Alertă la Real Madrid: Jude Bellingham poate fi suspendat pentru un singur cuvânt rostit pe teren!

În minutul 53, noul superstar al madrilenilor l-a faultat pe Mason Greenwood (22 de ani) și apoi i-a strigat “violatorule”. Cei de la Getafe au făcut o reclamație în urma acestui incident, iar organizatorii fotbalului spaniol au acceptat-o.

La Liga a pornit o investigație împotriva lui Jude Bellingham

Potrivit Marca, cei din La Liga vor investiga episodul cu internaționalul englez în prim-plan. De asemenea, va fi anchetată și Getafe, deoarece fanii echipei l-au abuzat rasial pe Vinicius Junior de-a lungul partidei.

Dacă Bellingham este găsit vinovat, în cel mai bun caz poate primi o amendă, iar în cel mai rău mai multe etape de suspendare.

Mason Greenwood a bătut-o și violat-o pe Harriet Robson

La începutul anului 2022, Harriet Robson publica pe internet mai multe imagini în care apărea plină de sânge, plus câteva înregistrări audio în care Greenwood o forța să întrețină raporturi sexuale.

Fostul internațional englez a scăpat de închisoare după ce tânăra de 22 de ani și-a retras plângerea. Între timp, cei doi s-au împăcat, iar vara trecută au anunțat că li s-a născut primul copil.

Imaginile tulburătoare postate de Harriet Robson

Tânăra a publicat pe internet mai multe dovezi că Greenwood a lăsat-o cu buza spartă și cu mai multe vânătăi pe corp, lucru care i-a făcut pe cei de la Manchester United să îl suspende pe atacant pe perioadă nedeterminată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE