Connect with us

Alte Sporturi

Cristina Ich, acuzată că ”i-a furat” bărbatul prietenei sale: ”Ești cu soțul meu?”. Reacția tranșantă a modelului

  • admin

  • Premier League: Tottenham – Arsenal, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Ulterior, fiul lui Victor Pițurcă a fost surprins alături de o altă femeie, însă nici fosta sa parteneră nu a rămas singură. Modelul, însă, ar fi început o relație cu un bărbat însurat.

  • De-a lungul carierei de fotbalist, Alexandru Pițurcă a jucat la echipe precum FCSB, Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, CSKA Sofia, Pandurii, FC Brașov și Khazar Lankaran.

Cristina Ich, acuzată că i-ar fi distrus căsnicia prietenei sale: ”Nu, fată, ești nebună?

Galerie Foto

Noul iubit al Cristinei Ich este fostul soț al uneia dintre cele mai bune prietene ale sale, Bianca, iar fosta parteneră a lui Alex Pițurcă e acuzată că le-ar fi distrus căsnicia.

Evident că atunci când Cristina s-a băgat, el era cu Bianca! Iar Bianca habar nu a avut, nici măcar o clipă. (…) Bianca a intrat la bănuieli când a apărut un articol despre asta. Normal, s-a alarmat, dar soțul ei a liniștit-o, a negat totul.

Curios, imediat a sunat și Cristina, iar Bianca a întrebat-o: `Cristina, tu ești cu soțul meu?`. `Nu, fată, ești nebună? Cum să fie adevărat așa ceva, Doamne ferește!`, i-a spus Cristina, care împărțea așternuturile în paralel cu soțul infidel.

S-a victimizat, și-a cerut iertare pentru situație și a invitat-o la un showroom, unde să facă poze împreună, să arate ele că nimic nu e adevărat. Iar Bianca s-a liniștit atunci, chiar a crezut că nu e nimic între ei sau poate a vrut să creadă, nu știu”, a transmis o prietenă a celor două femei, potrivit cancan.ro.

Cristina Ich a negat vehement acuzațiile, deși a confirmat actuala relație: ”Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct.

Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe”, a spus Cristina Ich.

Etichete: alexandru piturca , cristina ich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide