Connect with us

Alte Sporturi

Cât de bine vorbește Șumudică limba portugheză? Tony a dat un răspuns tranșant

Cu un public numeros în tribune, formația moldavă a avut șansa de a-l încurca pe Marius Șumudică la revenirea la Rapid, însă după o oră de joc s-a văzut condusă cu 2-0.

Formația din Copou a redus din diferență cu un gol superb, bifat de Teixeira (78), iar pe final Siegrist a blocat calea spre golul egalizator.

Tony: ”Jucătorii mei trebuie să joace cu mai multă ambiție”

La finalul meciului de la Iași, Tony s-a declarat deranjat de faptul că jucătorii săi i-au respectat foarte mult pe giuleșteni. Totodată, întrebat de reporter despre portugheza lui Șumudică, antrenorul gazdelor nu a ezitat să ofere o recenzie.

”Nu sunt bucuros că am pierdut, nu am fost o echipă agresivă, cred că am respectat prea mult Rapidul. Suntem frustrați, nu-mi place când nu câștig, nu am două fețe. Am încercat, am băgat mulți atacanți pe final, am avut oportunități, iar dacă omul meciului a fost portarul lor înseamnă mult. Eu zic că egalul era un rezultat echitabil.

Rapid este un club care a investit mai mulți bani, se bate la titlu. Eu îmi doresc ca jucătorii mei să joace cu mai multă ambiție.

Șumudică vorbește atât de bine portugheză cât de bine încerc eu să vorbesc românește. Este respectat acolo. Avem o viață asemănătoare.​ Ce trăiesc eu aici, a trăit el acolo. Îi doresc tot succesul.

Trebuie să ne refacem fizic și psihic, trebuie să fim echilibrați. Echipa a încercat, a avut ocazii, dar trebuie să schimbăm mentalitatea. Au alergat, au luptat. Trebuie să câștigăm puncte”, a spus Tony, la finalul meciului cu Rapid.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide