Connect with us

Alte Sporturi

Total neașteptat! Ce s-a întâmplat cu Ionuț Radu în ultima zi de mercato

  • admin

  • Portarul român își dăduse și el acordul pentru mutare, însă o chestiune legată de birocrație a făcut ca mutarea să pice pe ultima sută de metri. 

Ionuț Radu nu a putut face rost de permisul de muncă

Potrivit anunțului făcut de jurnalistul Emanuel Roșu pe Twitter, mutarea a picat deoarece Radu nu a putut obține permisul de muncă în timp util.

Actele pentru împrumut (n.r. până la finalul sezonului) fuseseră semnate, însă totul a picat deoarece fereastra de transferuri s-a încheiat în Arabia Saudită miercuri, înainte ca permisul de muncă să poată fi obținut.

Ionuț Radu are o situație incertă

În acest moment, Radu este împrumutat la Bournemouth, însă a fost atât ideea jucătorului, cât și a celor de la Inter, echipa de care aparține, să fie împrumutat în altă parte, pentru a acumula mai multe minute de joc.

Românul este rezerva lui Neto în acest sezon și nu a reușit să prindă decât două meciuri în Premier League, plus alte trei partide în Cupa Ligii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide