Connect with us

Alte Sporturi

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

Mijlocaşul ofensiv putea deschide scorul încă din primul minut, dar nu a mai durat mult până şi-a trecut numele pe tabela de pe Allianz Arena. Kimmich l-a „servit”, iar şutul său din centrul careului nu a putut fi respins de Gunn.

Florian Wirtz a înscris cel de-al doilea său gol în tricoul naţionalei de seniori a Germaniei. La 21 de ani şi 42 de zile, a devenit cel mai tânăr marcator al Germaniei care înscrie la un Campionat European. A fost urmat imediat de coechipierul său, Musiala.

Wirtz este într-o formă de zile mari. A contribuit din plin la titlul câştigat de Bayer Leverkusen în Bundesliga. A şi fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului din campionatul Germaniei.

Decarul lui Xabi Alonso a avut 18 goluri şi 20 de pase decisive pentru Leverkusen, în toate competiţiile. Cota lui de piaţă a ajuns astfel la 130 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Wirtz a devenit al treilea jucător german care înscrie primul gol al unei ediţii de Campionat European. Performanţa a mai fost reuşită de Gerd Muller (1972) şi Karl-Heinz Rummenigge (1980).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide