Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Claudiu Tudor, după ce turcii l-au numit antrenor la Petrolul pe ”începătorul” Mehmet Topal

  • Media: Fotbal Club, vineri, 20:00, DGS 1

  • Fotbal: AngliaIslanda, vineri, 21:40, DGS 2

La începutul lunii iunie, presa din Turcia a anunțat că doi oameni potenți financiar din Istanbul, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, au devenit acționari la formația prahoveană. Aceștia ar fi cumpărat 30% din acțiunile clubului de pe stadionul Ilie Oană. 

La scurt timp după ce au ajuns în conducerea Petrolului, oamenii de afaceri au decis să-l demită din funcția de antrenor principal pe Laszlo Balint (45 de ani) și să-l numească în locul său pe Mehmet Topal (38 de ani), fostul mijlocaș defensiv al lui Beșiktaș, Galatasaray, Fenerbahce, Bașakșehir și Valencia, care nu a avut până acum nicio experiență ca tehnician. 

Chiar dacă această numire ar putea fi considerată una cel puțin bizară, Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a susținut că trebuie să-i fie acordată încredere turcului să arate ce știe să facă. 

Claudiu Tudor: ”Trebuie să-i oferim încredere lui Topal. Un risc există și dacă-l aduceam pe Mourinho”

În contextul instalării pe banca tehnică a lui Mehmet Topal, Claudiu Tudor a susținut că Petrolul Ploiești l-a avut de curând în funcția de antrenor principal pe Florin Pîrvu (49 de ani) cel care, deși nu mai pregătise niciodată o echipă de seniori până la venirea sa pe Ilie Oană, a reușit să obțină rezultate bune pe banca ”Lupilor Galbeni”. 

De aceea, oficialul Petrolului a susținut că Topal ar merita să primească credit înainte de a-și începe mandatul de antrenor la formația prahoveană. 

”Nu a mai antrenat nicăieri (n.r. Mehmet Topal). Oamenii (n.r. acționarii turci) au mare încredere în el. Noi l-am mai avut înainte pe Florin Pîrvu, care nu a mai antrenat pe nimeni până să vină la noi.

Sperăm să avem succes și cu Mehmet Topal. Sper să fie o mutare de bun augur. Trebuie să-i oferim încredere lui Topal. Un risc există și dacă-l aduceam pe Mourinho. Nu are nimeni bagheta magică”, a spus Claudiu Tudor la emisiunea Fotbal Club moderată de Radu Naum. 

Mehmet Topal a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu Petrolul Ploiești, până în vara anului 2027. 

Salut, Petrolul. Împreună, la marile victorii. Forța Petrolul”, le-a transmis Mehmet Topal fanilor ”Lupilor Galbeni”, pe Instagram, la scurt timp după ce a fost anunțat oficial în funcția de antrenor la gruparea de pe Ilie Oană. 

Etichete: petrolul ploiesti , mehmet topal , claudiu tudor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide