Connect with us

Tenis

RAFA NADAL S-A REÎNTORS PE TEREN! MESAJUL SPANIOLULUI ÎNAINTE DE DOHA

  • admin

Revenit după o pauză de un an și accidentat înainte de primul Slam al anului, Australian Open, Rafa Nadal a anunțat miercuri că și-a reluat antrenamentele, publicând o imagine și un mesaj la întoarcerea sa pe teren.

Revenit în circuit după o pauză de un an, speranțele erau extrem de mari în jurul lui Rafa Nadal, care nu a rezistat însă prea mult. După două meciuri extrem de solide, ibericul s-a accidentat și a decis să nu forțeze nimic, anunțând că nu va participa la primul turneu major al anului, la Melbourne.Acum, după câteva săptpmâni de recuperare, acesta se pare că este bine, anunțându-și fanii că a revenit la treabă.

Acesta a postat miercuri o fotografie de la antrenament, însoțită de următorul mesaj: “După o perioadă în care nu am postat nimic aici, iată-ne din nou. Înapoi la antrenamente… cu mai multă intensitate”.

ANUNȚ MAJOR AL ANTRENORULUI LUI RAFA NADAL! PLANURI MARI ÎNAINTE DE ROLAND GARROS + CALENDARUL “MATADORULUI”

Carlos Moya a oferit un interviu în care a dezvăluit că “Matadorul” a reluat antrenamentele și are planuri mari în viitorul apropiat. Rafa va reveni pe teren la Doha și va evita turneele pe zgură din America de Sud, tocmai pentru a nu schimba prea mult suprafețele înaintea de Indian Wells și Miami. Nadal a promis și că va lupta pentru trofee la competițiile în care va participa, iar apoi va reveni pe zgură penrtru a pregăti cât mai bine Roland Garros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Tenis

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide